Alasaranoitu ikkuna varmistaa turvallisen tuuletuksen

Tuulettaminen on tehokas keino raikastaa kodin ilma nopeasti. Vaikka sivusaranoitu ikkuna on nähty perinteisesti tuuletusikkunana, on tuuletus erityisen kätevää myös alasaranoidulla ikkunalla.

Alasaranoidut tuuletusikkunat ovat nostaneet suosiotaan erityisesti uudisrakentamisessa, jossa ikkunat usein ulottuvat lähes lattianrajaan saakka. Alasaranoidulla ikkunalla varmistetaan, että tuuletus on turvallista, vaikka ikkuna olisi sijoitettuna matalalle eikä tuulettamisesta aiheudu vaaraa lapsille tai lemmikeille. Alasaranoitu ikkuna on matalalla turvallisempi vaihtoehto sivusaranoituun ikkunaan nähden sillä ikkunan kautta ei pääse livahtamaan ulos.

Alasaranoidussa ikkunassa tulee olla aina aukipitolaitteen lisäksi aukaisurajoitin, joka rajoittaa ikkunan avautumiskulmaa eikä ikkuna pääse näin ollen avautumaan hallitsemattomasti, vaikka ikkunaan kohdistuisi ylimääräistä kuormitusta tai aukipitolaitetta ei olisi kytketty oikein.

Pihlalta uusi AVR-lisärajoitin alasaranoituihin ikkunoihin

Vahva ja luotettava AVR-lisärajoitin on suunniteltu huomaamattomaksi ja se onkin näkyvillä vain silloin, kun ikkuna on avattuna. Aukaisunrajoitin asetetaan siis puitteen ja karmin väliin eli se ei rajoita ikkunan listoitusta ja esimerkiksi smyygiasennusta. Pihlan alasaranoidussa tuuletusikkunoissa AVR-lisärajoitin on vakiona ja se asennetaan tehtaalla valmiiksi.

Kuva AVR-lisärajoittimesta ikkunan ollessa auki

Lisävarusteet parantavat käyttökokemusta

Lisävarusteet parantavat käyttökokemusta

Ikkunoiden lisäominaisuuksilla ja -varusteilla ikkunoiden käyttökokemus voidaan nostaa uudelle tasolle. Lisäominaisuudet ja -varusteet vaikuttavat käyttökokemuksen lisäksi myös turvallisuuteen.

Lisävarusteet parantavat käyttökokemusta