Tee vastuullisuusteko – Osta työtä Suomeen

Suomalaisen Työn Liitto järjestää nyt 4.12.2020 kuudetta kertaa Osta työtä Suomeen -päivän, jonka tarkoituksena on muistuttaa suomalaisia kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä ja kotimaisten tuotteiden sekä palveluiden valintojen vaikutuksista. Pihla on omalta osaltaan halunnut ottaa osaa kyseiseen päivään ja muistuttaa kaikkia suomalaisen työn tukemisen tärkeydestä.

Nyt jos koskaan on aika tukea kotimaista ja ostaa työtä Suomeen. Osta työtä Suomeen -päivällä on tänä vuonna erityinen arvo niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Poikkeuksellinen korona-aika on vaikuttanut negatiivisesti Suomen talouteen ja työllisyyteen sekä vaikeuttanut monien yritysten toimintaa ja kuluttajien taloudellista tilannetta.

Osta työtä Suomeen -päivän tavoitteena on herättää kuluttajat miettimään kulutusvalintojaan ja saada heidät miettimään ostoksiaan suomalaista työtä ajatellen, sillä kuluttamisella on suuri työllistämisvaikutus. Työllisyyden lisäksi kotimaisen tuotteen tai palvelun valinta on vastuullisuusteko.

Ostamalla kotiisi kotimaiset Pihla ikkunat ja ovet, tuet suomalaista työllisyyttä, tuotantoa ja yrittäjyyttä. Kaikki Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan mittatilauksena, juuri sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan, keskellä Suomea Ruoveden tehtaallamme. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan käsityönä kotimaisesta sertifioidusta puusta ja tuotteistamme huokuu vuosikymmenten tuotekehitys sekä puusepäntyön kokemus. Kaikki Pihlan tuotteet ovat tietysti myös Avainlippu-merkittyjä.

Nyt on siis aika varmistaa, että meillä Suomessa on töitä nyt ja tulevaisuudessa. Varusta siis kotisi uusilla laadukkailla ikkunoilla ja ovilla, jotka takaavat kotisi asumisviihtyvyyden yli tämänkin poikkeuksellisen ajan ja pitkälle tulevaisuuteen.

Pihla on tunnettu erityisesti laadusta ja rehellisyydestä. Teemme sen minkä yhdessä sovimme, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Asiointi kanssamme on aina turvallista ja suositusten sekä säännösten mukaista. Ole siis rohkeasti yhteydessä, me olemme täällä sinua varten.

Tiesitkö, että uusi ikkuna on myös ympäristöteko? Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme. Tutustu ympäristötekoihimme tästä