Uudet Inka-säleverhot kaupan päälle syyskuussa

Salekaihdin saatonuppi helppokaytttoinen

Pihla tarjoaa syyskuun aikana uusien ikkunoiden ostajalle Inka-uutuuskaihtimet kaupan päälle. Helppokäyttöiset ja tyylikkäät kaihtimet on vaivatonta hankkia ikkunatoimituksen yhteydessä, jolloin ne asennetaan ikkunaan jo tehtaalla.

Pihlan uudet Inka-kaihtimet on todettu tekemissämme testeissä erittäin kestäviksi. Koe keskeytettiin 30 000 toiston jälkeen, kun kaihdin toimi edelleen moitteetta.

Integroidun Inka-sälekaihtimen käyttö on aiempia kaihdinmalleja helpompaa, sillä sekä säleiden kääntö että kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat samasta säätönupista. Jos kaihdin halutaan nostaa osittain tai kokonaan ylös, kaihtimen näkyviin jäävä nostonaru kierretään säätönupin yläpuolella olevan narunupin ympärille niin, ettei narua jää vapaasti roikkumaan.

Inka sälekaihdin soveltuu avattaviin Pihlan Varma- ja Termo-ikkunoihin. Kaihtimen säleet ovat sisä- ja ulkopuitteiden välissä suojassa ja säilyvät siten siisteinä ja ehjinä jopa vuosikymmeniä. Kiinteisiin ikkunoihin ja parvekeoviin suosittelemme Pihlan uutta vekkikaihdinta. 

Kaihdintarjous ei koske talotehdas- ja rakennusliiketoimituksia eikä taloyhtiöitä.