Joulukuun Gubbe -terveiset

Joulukuussa kummivanhuksemme Aune sekä Eeva muistelivat jouluperinteitä yhdessä Gubbejensa kanssa, sekä ripustelivat tietysti joulukoristeita. Tunnelma tapaamisilla on ollut iloinen ja hassutteleva.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Naurua ja hyviä keskusteluja, joulukoristeiden ripustamista, aikajanan tekemistä Aunen elämästä ja musiikin kuuntelua!

Gubben mukaan joulunajan kohokohta on ollut…

”Eräs tosi kiva käynti oli, kun osallistuttin osaston yhteiseen joululauluhetkeen ja vielä kiriaston lukuhetkeen, molemmissa myös muisteltiin jouluja. Tehtin meille tonttunimet, Aune on Jalo Kuuraparta ja Reetta on Jalo Hopeasalama. Tuokioiden jälkeen juteltin Aunen huoneessa vielä lisää jouluista. Juteltiin kuusen hakemisesta, joulupukin esittämisestä ja kuusen koristeista. Myös Itsenäisyyspäivän vastaanotto oli puheenaiheena.”

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Joulukuun käynneillä ollaan joka ikinen kerta juteltu joulusta, esimerkiksi lapsuuden jouluista, joulupukin esittämisestä ja lapsuuden joululahjoista. Paljon ollaan juteltu myös Aunen lapsuuden kotitalosta, hänellä on sen kuva seinällä nin tulee usein puheeksi. Kerroin myös Helsingin reissustani ja kyselin milloin Aune on siellä vimeksi käynyt.

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Naurua ja hyvia keskusteluja, joulukoristeiden ripustamista, kahvihetkiä ja käsitöitä!

Gubben mukaan joulunajan kohokohta on ollut…

”Joulukuussa kivaa on ollut jouluperinteistä puhuminen ja joulumuistojen muisteleminen. Kivaa on ollut myös suunnitella yhdessä Kaarinan kanssa esimerkiksi villasukkien väritystä ja Kaarina teki minullekin aivan ihanat villasukat!”

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Olemme jutelleet joulusta, minun koulustani, Kaarinan nuoruudesta ja monista sihen littyvistä muistoista sekä Kaarinan voinnista ja ajatuksista vanhuuteen littyen.

Gubben mukaan tunnelma käynneillä on ollut…

Tunnelma on ollut iloinen ja hassutteleva. Käynnit ovat piristäneet molempia!

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Aunelle sekä Kaarinalle ja samalla tarjota Reetalle sekä Eerikalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia.

Marraskuun Gubbe -terveiset
Lokakuun Gubbe -terveiset
Syyskuun Gubbe -terveiset
Elokuun Gubbe -terveiset
Kesän Gubbe -terveiset
Toukokuun Gubbe -terveiset
Huhtikuun Gubbe -terveiset
Maaliskuun Gubbe -terveiset
Helmikuun Gubbe -terveiset
Tammikuun Gubbe -terveiset

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/