Pihla Group mukana kasvattamassa tulevaisuuden vastuullisia myyjiä yhdessä Haaga-Helian kanssa

Pihla Group on tehnyt yhteistyötä Haaga-Helian kanssa jo neljä vuotta. Tänä vuonna olimme toistamiseen mukana Best Seller Competition myyntikilpailussa tukemassa ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Saimme jälleen tuomaroida intensiivistä ja mielenkiintoista kilpailua.

Best Seller Competition on kaikille suomalaisille korkeakouluille avoin myyntikilpailu, jonka tavoitteena on ammattimaisen myyntityön arvostuksen nostaminen sekä sen kehittäminen. Kilpailu on opiskelijoille täysin uniikki keino testata ja kehittää omaa osaamistaan. Se valmentaa korkeakouluopiskelijan alan halutuksi moniosaajaksi – huippumyyjäksi, joka vastaa tulevaisuuden tarpeisiin.

Olimme tänä vuonna toista kertaa mukana Best Seller -myyntikilpailussa ja saimme tuomaroida erittäin kovaa ja ammattimaista myyntikilpailua. Tuomaristossa Pihla Groupilta istui Liiketoimintapäällikkö Marko Laitinen sekä huippumyyjämme Lauri Puranen.

”Mielestäni meidän kaikkien myynnin ammattilaisten vastuulla on auttaa uusia kyvykkäitä kandidaatteja kasvamaan vastuullisiksi myynnin superlahjakkuuksiksi. Best Seller-kilpailu on erinomainen osoitus nykyaikaisen koulutusjärjestelmän parhaista mahdollisuuksista saattaa koulu ja opiskelijat yhteen työelämän ja asiakkaiden tarpeiden kanssa. On hienoa kuinka suuri osuus asiakkaan huomioimisella on tässäkin kilpailussa menestymisessä. Näin kasvatetaan asiakaskeskeisiä myyjiä. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla tässä mukana!”

Marko Laitinen,
Liiketoimintapäällikkö

Tämän vuoden tiukan ja intensiivisen kilpailun voitti Aurora Korjus. XAMKista. Jännittävä finaali järjestettiin 15.4.2021. Haluamme onnitella Auroraa lämpimästi ansaitusta voitosta!

Finaalisuoritukset olivat huikeat ja kilpailijoiden sijoittumisjärjestys oli: seuraava: 

1. Aurora Korjus / XAMK
2. Hanna Kaivonurmi / XAMK
3. Seija Nyyssönen / Turun amk
4. Sanna  Räikkönen / Turun amk

Kuvassa kilpailun voittaja Aurora Korjus (oik.) ja hänen valmentajansa Kirsi Soulamo.