mökki ikkunat ja mökkiovi

Mökki-ikkunat ja mökkiovi vastaavat vapaa-ajan asuntoa remontoivan ja rakentavan tarpeisiin

Kesä on tunnetusti sitä suosituinta mökkeilyaikaa ja Suomessa onkin Tilastokeskuksen mukaan jo yli puoli miljoonaa erilaista mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa.

Itse asiassa monessa suomalaiskunnassa on jopa enemmän mökkejä ja loma-asuntoja kuin vakinaisessa asuinkäytössä olevia asuntoja. Esimerkiksi Varsinais-suomalaisen Kustavin väkiluku peräti kymmenkertaistuu kesän myötä, kun mökkien asukkaat saapuvat.

mökki ikkunat - ikkunat mökille

Valtavaan määrään mökkejä mahtuu luonnollisesti monen ikäisiä rakennuksia ja niinpä kesä onkin lomailun lisäksi mökkiremonttien kuuminta sesonkia. Samanaikaisesti tuhansien järvien rannoille rakennetaan alati myös uusia mökkejä.

Me Pihlalla olemme nyt lisänneet valikoimiimme tuoteperheen, joka sisältää mökki-ikkunat ja mökkioven. Pihla Mökki -tuoteperhe soveltuu sekä vapaa-ajan asuntoa remontoiville että uusien loma-asuntojen rakentajille. Mökki-tuotteiden karmisyvyyksissä ja lasituksissa on huomioitu nimenomaan mökkien- ja piharakennusten tarpeet. Karmisyvyys avattavassa mökki-ikkunassa onkin 95 mm ja kiinteässä mökki-ikkunassa 92 mm.

Avattava mökki-ikkuna ja kiinteä mökki-ikkuna

Avattavat ja kiinteät mökki-ikkunat

Pihlan Mökki-ikkunat valmistetaan Suomessa ja valikoimaan kuuluu sekä avattava että kiinteä mökki-ikkuna. Pihlan avattavan Mökki-ikkunan molemmissa puitteissa on tasolasi ja lisäksi sisäpuite voidaan varustaa

myös kaksinkertaisella eristyslasilla. Ulkopuolen alumiinipinnat varmistavat hyvän säänkestävyyden ja helppohoitoisuuden.
Pihlan kiinteä Mökki-ikkuna on puolestaan varustettu kaksinkertaisella eristyslasielementillä, jossa on selektiivilasi vakiona.

Mökki-ikkunat mittojen mukaan

Suomen satojen tuhansien mökkien joukkoon mahtuu paljon erilaisia mökkejä. On hirsimökkejä, vanhoja mummonmökkejä ja modernimpaa tyylisuuntaa edustavia vapaa-ajan asuntoja. Remontin koittaessa on helpottavaa tietää, että Pihlalta saa mökki-ikkunat mittojen mukaan. Valmistamme nimittäin kaikki mökki-ikkunat aina mittatilaustyönä ja luonnollisesti mittojen lisäksi voit vaikuttaa ikkunan ulkonäköön valitsemalla haluamasi värityksen ja tyylin.

Uuden mökin rakentajan arvostavat monesti valoisuutta ja mahdollisuutta nauttia ympäröivästä luonnosta suurien ikkunoiden kautta. Tässäkin tapauksessa mahdollisuus valita itse haluamansa kokoiset ja tyyliset mökki-ikkunat on ensiarvoisen tärkeää.

Monesti lämpimiä kesäöitä vapaa-ajan asunnolla viettävän toiveena on varustaa mökki-ikkuna tuuletusluukulla ja sälekaihtimilla. Nämä tavalliset lisävarusteet ovat saatavilla myös Pihlan Mökki-ikkunoihin. Lisäksi valikoimaan kuuluuvat esimerkiksi hyönteispuitteet, erilaiset koristeristikot ja turvalasit.

Lisätietoa löydät Pihla Mökki -tuotteiden sivulta sekä tuotekorteista.

Mökkiovi - mökin ulko-ovi

Pihla Mökkiovi tarjoaa tyylikkäät oviratkaisut vapaa-ajan asuntoon

Mökin ulko-ovi on usein alttiina säiden vaihteluilla, joten sen on oltava laadukas ja kestävä. Lisäksi tyylikäs mökkiovi krunaa vapaa-ajan asunnon sisäänkäynnin ja toivottaa tervetulleeksi niin isäntäväen kuin kesävieraatkin.

Pihlan Mökkiovi on varustettu 112 mm syvällä karmilla ja levyrakenteisen ovilehden pinta on HDF-levyä, jossa jäykisteenä alumiini molemmin puolin. Etenkin talviasuttavissa vapaa-ajan asunnoissa on tärkeää, että mökkiovi on eristetty kunnolla. Pihlan Mökkiovi sisältää umpiosan eristeenä 43 mm vahvuudelta polystyreenia (EPS).

Lisäksi Pihlan Mökkiovi on 6 eri mallina, joista osa on umpiovia ja osa puolestaan varustettu erikokoisilla lasiaukoilla. Oletuksena Mökkiovi on varustettu kirkkaalla lasilla, mutta saatavilla on myös tyylikäs Cotswold-koristelasi. Pystysuuntaisilla juovilla kuvioitu lasi antaa erinomaisen näkösuojan, mutta päästää silti runsaasti valoa läpi mökkiovesta.

Lisätietoa löydät Pihla Mökki -tuotteiden sivulta sekä tuotekorteista.

mökki ikkunat mittojen mukaan

Laadukaat mökki-ikkunat ja mökkiovet ovat järkevä valinta

Nykyaikaiset laadukkaat mökki-ikkunat ja mökkiovet on suunniteltu parantamaan mökin energiatehokkuutta. Samalla vanhojen mahdollisesti vetävien ja muuten huonokuntoisten ikkunoiden vaihtaminen uusiin lisää myös viihtyvyyttä mökissä.

Mökki-ikkunan valinnassa ja asennuksessa on syytä olla tarkkana ja meiltä saatkin apua molempiin. Helpoiten asia hoituu olemalla yhteydessä lähimpään Pihla-asiantuntijaan.