Varastonovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Varastonovet

Pihlan ovimaailma tarjoaa kauniita ja tyylikkäitä ratkaisuja.

Pihlalla on poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikki umpiovet on saatavilla myös varastonovina. Lisäksi varastonovimallistoon kuuluvat ikkunalliset mallit VA198 ja VA Vilpola. Varastonovia ei kuitenkaan valmisteta levikkeellisinä tai pariovina.

Pihlan ulko-ovi ja varasto-ovi sopivat yhteen

Pihla varastonovet sopivat erinomaisesti yhteen ulko-ovien värien ja kuvioiden kanssa.

Rakenne ja varustelu

Varastonovi on kevennetty versio Pihlan ulko-ovesta. Ovilehden paksuus on 50 mm ja karmisyvyys 112 mm. Saranoita varastonovessa on 3 kpl. Oveen voi tilata värin, painikkeiden ja potkupellin lisäksi myös esim. sarjoitetun avainpesän ja ilmanvaihtoventtiilit.

Varastonoven koko

Kaikki Pihlan varastonovet valmistetaan mittatilauksen mukaan. Oven maksimikorkeus on ulko-ovien mukaisesti 2290 mm, leveys 990 mm.


LISÄTIEDOT

ICON-PDF Tuotekortti Varastonovi

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.