Pihla ulko-ovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla ulko-ovet

Pihlan ulko-ovimallistossa on valittavissa kymmeniä erilaisia ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen. Pihlan ulko-ovimallistoon kuuluu lisäksi näyttävät ja vankkarakenteiset ovivaihtoehdot takapihan sisäänkäyntiin: parvekeovet, terassiovet ja puutarhaovet.

Katso myös:

PIHLA UO DB ääntä eristävä ulko-ovi. Ääntä eristävä DB-ovimallisto kattaa koko Pihlan laajan ja monipuolisen ovimalliston.

Katso myös ulko-ovien lisävarusteet

Ovimallisto

Tutustu ovimalleihimme. Jokaisen ovimallin kohdalta aukeaa kyseisen oven mallikohtaiset tiedot väreineen.

Ulko-ovet mittatilaustyönä

Jokainen Pihla ulko-ovi valmistetaan mittatilaustyönä. Voit määrittää ovesi mitat, kätisyyden, karmisyvyyden ja värin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oven lasiksikin on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. Sopivilla malleilla, väreillä, laseilla, levikkeillä tai pariovilla sekä toivotuilla lisävarusteilla saadaan varmasti aikaan kaunis, rakennuksen arvoon ja tyyliin hyvin sopiva ulko-ovikokonaisuus.

Tavanomaista vahvempi

Tavanomaista vahvempi ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Ovilehden ulkopinnassa on syvyydeltään ja muodoltaan mallikohtainen urakuviointi. Mallista riippuen kuvioinnin saa myös sisäpuolelle. Pihla ulko-oven vankan ovilehden paksuus on peräti 76 mm.

Erinomaisen eristävä

Vahva ovilehti takaa erinomaisen lämmön eristävyyden; ovilehden sisällä on tuhdisti eristettä. Myös lasillisissa malleissa lämmöneristävyys on hyvä, sillä elementtinä on aina kolminkertainen selektiivinen eristyslasi. Umpioven U-arvo on 0,78 W/m2K, lasiaukollisten U-arvot alle 1,0 W/m2K lasiaukon koosta riippuen. Useimmat ovet ovat valittavissa sekä Varma-versioina että erinomaisesti lämpöä eristävinä Termo-versioina.

Hyvin varusteltu ovi

Ovien vakiokarmisyvyys on ikkunoiden tapaan 170 mm. Ovia valmistetaan myös 130 ja 210 mm:n karmilla. Ovien maksimileveys on 990 mm, maksimikorkeus 2290 mm. Ovissa on kaksinkertainen silikonitiivistys; toinen karmissa, toinen ovilehdessä. Sivuttais- ja korkeussuunnassa säädettäviä saranoita on 4 kpl. Myös lukkorungon vastarauta on säädettävä.

Suoranapysymistakuu 10 vuotta

Pihlan ulko-ovi on suunniteltu vankaksi ja kestäväksi. Pihlan korkealuokkainen ulko-ovi toimii varmasti, pysyy suorana, on lämmönpitävä ja turvallinen eikä hätkähdä hankaliakaan sääolosuhteita. Pihlan ulko-ovella on 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Lisävarusteet

Vakiovarusteiden lisäksi Pihlan ulko-oveen on valittavissa runsaasti lisävarusteita. Tutustu lisävarusteisiin!


LISÄTIEDOT JA ESITTEET

Materiaalipankki

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.