Parvekeovet ja terassin ovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Parvekeovet ja terassin ovet

Puutarhaovet, takaovet, sivuovet, parvekeovet, kodinhoitohuoneen ovet, terassin ovet. Näitä ovia nimitetään monin eri tavoin käyttötarkoituksensa mukaan. Useimmiten nämä ovet ovat keskeisellä paikalla ja vilkkaassa käytössä, joten myös takaovi kannattaa valita huolella.

Pihlan mallistosta on valittavana alumiiniverhoiltujen terassin ovien lisäksi levypintainen Pihla Terassiovi. Valintojen vapautta lisää mahdollisuus määrittää puutarhaoven lasikorkeus haluamakseen. Lisäksi terassioveksi voi valita tilaa säästävän ja näyttävän liukuoven.

Pihlan terassiovet valmistetaan Ruoveden ovitehtaalla.

Pihla Parvekeovi Ratio

pihla_ratio_ranskalaisen_parvekkeenovi_kippiovi_parvekeovi_terassiovi

Pihlan uusin parvekeovituote on nimeltään Pihla Ratio. Ranskalaiselle parvekkeelle soveltuva sisäänpäin aukeava piilosaranoitu ovi on ulkoverhoukseltaan alumiinia ja karmeiltaan mäntyä. Myös ovilehden kehä on mäntyä. Murtovarma, eristävä ja helppohoitoinen ovi on lasitettu kolminkertaisella eristyslasielementillä. Lue lisää Pihla parvekeovi Ratiosta.

Pihla Parvekeovi Patio

Parvekeovet

Alumiinipintainen parvekeovi Patio

Pihla Parvekeovi Patio on Pihlan alumiinipintainen puutarhaovi. Parvekeovi Patiossa yhdistyy kaksi erinomaista Pihla-ovea. Patiossa on ulko-oven vahva levyrakenteinen ovilehti ja oven ulkopuolella on parvekeovesta tuttu säänkestävä ja huoleton, vaativiinkin olosuhteisiin soveltuva alumiiniverhous. Alumiiniverhouksen ansiosta Patio sopii mainiosti Pihla-ikkunoiden vierelle. Lasiaukon saa parvekeoven tapaan määritettyä vapaasti esimerkiksi viereisen ikkunan kanssa samalle korkeudelle.

Pihla Parvekeovi Patio soveltuu parvekeoveksi, puutarhaoveksi ja kodinhoitohuoneen oveksi. Lue lisää Pihla parvekeovi Patiosta.

Pihla Terassiovi

Pihla Pihaovi HDF

Pihla Terassiovi

Pihla Terassiovi on Pihlan HDF-levyllä pinnoitettu puutarha- ja parvekeovi. Se on takapihoille, parvekkeille ja muille vastaaville käyttökohteille soveltuva ovi, jonka rakenne on sama kuin Pihla pääovissa. Vahva ovilehti koostuu alumiinivahvistetusta HDF-levystä. Oven pintakuviointia, lasiaukkoja, väritystä ja ristikoita muokkaamalla ovesta voidaan räätälöidä jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.  Ovi on valittavissa paitsi kolmella eri korkuisella lasiaukolla (12M, 14M, 16M) myös kokolasisena (malli UO500). Lue lisää Pihla terassiovesta.

Pihla Ranskalaisen parvekkeen ovi

Pihla_ParvekeSS_valkoinen_250

Ranskalaisen parvekkeen ovi

Pihlan Ranskalaisen parvekkeen ovi soveltuu Pihla-ikkunoiden seuraan pienille terasseille tai ranskalaistyyppisille parvekkeille, joissa ei ole lainkaan tasannetta. Kahden tiiviin ovilehden ansiosta ovi on ikkunoiden tapaan myös hyvä ääneneristäjä.  Ovessa yhdistyvät ikkunan hyvät ominaisuudet oveen: ikkunaovi on tiivis, se eristää hyvin ääntä ja  säästää energiaa, mutta ilme on silti siro. Ammattilaiset tuntevat oven nimellä parvekeovi SS – sisään–sisään -aukeavien ovilehtien mukaan. Ranskalaisen parvekkeen ovea kutsutaan myös ikkunaoveksi. Lue lisää Pihlan Ranskalaisen parvekkeen ovesta.

Pihla Liukuovi

Pihla Liukuovi

Pihla Liukuovi

Perinteisen parveke- tai terassioven tilalle valitaan yhä useammin tilaa säästävä ja näyttävä liukuovi. Pihla Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä, jolloin esimerkiksi olohuoneesta saadaan näyttävä näkymä pihamaalle. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla. Lue lisää Pihlan liukuovista.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.