Pihla Liukuovi - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Liukuovi

Liukuovi tuo valoa ja avaruutta kodin tiloihin; maisemaa voi ihailla vaikka koko seinän leveydeltä.

Säästää tilaa

Liukuovi säästää tilaa ja avartaa huonetta, joten niitä asennetaan yhä useammin terassin tai sisäpihan puolelle. Pihla-liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Kestävät puuosat

Liukuovet valmistetaan lahoamattomana ja suorana säilyvästä männyn sydänpuusta. Kynnys on säänkestävää, huoltovapaata ja erittäin hyvin lämpöä eristävää komposiittia.

Tiivis ja eristävä

Pihlan liukuovi on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Pihla-liukuovet soveltuvat sekä omakoti-, rivi- että kerrostaloihin ja täyttävät uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset. Pihla-liukuovi on lämmöneristävyydeltään ikkunoiden luokkaa. Oikein asennettuna se on kolmilasisen eristyslasielementin ja sisäänpäin tiivistävän suljinmekanismin ansiosta markkinoiden tiiveimpiä liukuovia.

Turvalasi vakiona

Pihla-liukuovissa on kolminkertainen eristyslasielementti ja vakiona turvalasi. Lisävarusteena on saatavana ääneneristyslasi tai auringonsuojalasi sekä irroitettava koristeristikko.

pihla_liukuovi_es

Turvallinen lukitus

Liukuovessa käytetään saksalaista Siegenian lukitusjärjestelmää. Turvallinen ja teknisesti korkeatasoinen lukitusjärjestelmä sulkee oven tiiviisti ja varmasti. Ovessa on tyylikäs painike molemmin puolin ovilehteä. Avainpesä on vakiona sisäpuolella.

Pintakäsittely

Puuosien maalauksessa käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavia vesiohenteisia maaleja. Puupinnat käsitellään huolellisesti neljään kertaan; suojakäsittelyn lisäksi pintaan tulee kolme maalikerrosta. Valkoinen on vakioväri, sen lisäksi kuultokäsittely sekä muut värit ovat mahdollisia. Jauhemaalattujen alumiinipintojen värit ovat valkoinen RAL9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja ruskea RR32.


LISÄTIEDOT

Materiaalipankki

 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.