Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelu valtuutettu Pihla-asiantuntija Eini Törmä auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Pirkanmaalla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Pitkä kokemus ja ammattitaito sekä yrittäjien pitkäaikainen yhteistyö ovat opettaneet, että luottamus asiakkaan kanssa saadaan tekojen, eikä niinkään puheiden kautta.

Meidät tunnetaan Ruovedellä paikallisena toimijana, joka tekee laadukasta työtä laadukkailla tuotteilla luotettavasti ja ammattitaidolla.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.