Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Ikkunasi Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Henri Huohvanainen auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Suunnittelemme, myymme ja toteutamme ikkuna- ja oviremontit avaimet käteen -periaatteella, mutta toimitamme myös mielellämme laadukkaat tuotteet asiakkaille. Ikkunan myyntiä on tehty reilut 7 vuotta. Olemme pieni ja ketterä toimija, yksi henkilö hoitaa myynnin ja suunnittelun, asennusyhteistyökumppani hoitaa asennuksen. Yhteistyökumppanimme palveluksessa on neljä asentajaa.”

Toteutamme laadukkaita ikkuna- ja oviremontteja edullisesti ja nopeasti vankkumattomalla ammattitaidolla. Lähestymme jokaista asiakasta hänen näkökulmastaan ja kuuntelemme sekä täytämme heidän toiveensa. Mietimme asiakkaan kanssa yhdessä heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Olemme joustavia ja helposti lähestyttäviä. Kaikki ikkunoiden ja ovien vaihtoon osallistuvat henkilöt myynnistä asennukseen ovat koulutettuja ja työlleen omistautuneita ammattilaisia. Kannamme täyden vastuun projektin onnistumisesta. Pitkästä kokemuksesta huolimatta pyrimme joka päivä oppimaan myös uutta ja kehittymään aina vain paremmiksi.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.