Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Fin-Ikkunan valtuutetut Pihla-asiantuntijat Lasse Niemimäki ja Jyrki Järvenpää auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Kokkolan, Kajaanin ja Ylivieskan seudulla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Tarjoamme suunnittelu- ja asennuspalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Kokkola-Kajaani ja Oulu-Jyväskylä -akselilla, mutta toimitamme tietysti ikkunoita ja ovia muuallekin tarvittaessa!”

”Käytössämme ovat omat vakituiset asentajat, joilla on yli 20 vuoden kokemus, ja myönnämme 10 vuoden asennustakuun.”

”Meidät tunnetaan hyvästä ja rehellisestä asiakaspalvelusta sekä ammattitaitoisesta suunnittelusta johtuen pitkästä asennuskokemuksestamme asiakkaiden kotona. Lisäksi meidät tunnetaan myös siististä ja ammattitaitoisesta asennuksesta.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.