Lämpöovet – Energiatehokkaat lämpöovet mittatilaustyönä

Lämpöovi takaa toimivan kodin. Pihlan kotimaisten lämpöovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa.

Lämpöovet Pihlalta –
Lämpöovi auttaa säästämään lämmityskuluissa!

Pihlalta löytyy lämpöovi jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistot ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen lämpöoven.

Lämpöovi erinomaisella hinta-laatusuhteella

Kotimaisissa Pihlan ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Lämpöovi kattavilla takuilla

Pihlan valmistamilla ovilla on 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Lämpöovi luotettavalta toimijalta

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Lämpöovet aina mittatilaustyönä laajasta valikoimastamme

Lämpöovet, jotka auttavat säästämään lämmityskuluissa

Pihlan Termo-rakenne on erittäin energiatehokas lämpöovirakenne, joka pitää vilun ja vedon tunteen varmasti loitolla Suomen rankoissakin sääolosuhteissa. Myös lasiaukolliset ovet ovat hyvin lämpöä eristäviä, eikä Termo-rakenteista lämpöovimallia valitessa tarvitsekaan kantaa huolta energiatehokkuudesta oli kyseessä sitten lasiaukollinen tai umpiovi.

Termo lämpöovien U-arvo on ovimallikohtainen. Umpiovilla U-arvo on 0,69 ja lasiaukollisilla mallista riippuen 0,72–0,85.


Lämpöovet Suosikki-mallistosta

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston lämpöovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.

Lämpöovet tunnistat violetista Termo-ikonista, joka on malliston jokaisella ovimallilla.


Lämpöovet Moderni-mallistosta

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja lämpöovia.

Lämpöovet tunnistat violetista Termo-ikonista, joka on malliston jokaisella ovimallilla.


Lämpöovet Perinne-mallistosta

Perinteitä kunnioittavien kotien ulko-oveksi löytyy monipuolisesti valinnanvaraa Perinne-mallistosta. Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.

Lämpöovet tunnistat violetista Termo-ikonista, joka on malliston jokaisella ovimallilla.


Lämpöovet levikkeellä

Suosikki-, Moderni- ja Perinne-mallistojemme lämpöovia on saatavilla myös levikkeellisinä versioina.

Lämpöovet tunnistat violetista Termo-ikonista, joka on malliston jokaisella ovimallilla.


Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Lämpöovi asennettuna?

Mikäli toiveissasi on lämpöovi asennettuna, saat myös asennuspalvelun helposti Pihlalta. Asennuksesta on mahdollista sopia jo kaupanteon yhteydessä pyytämällä Pihla-asiantuntijalta koko palvelun kattava ulko-ovi-tarjous tai nyt uutuutena on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Voiko Pihla lämpöoven asentaa itse?

Kyllä. Voit tilata Pihlan lämpöoven myös ilman asennusta, mikäli lämpöoven asennus hoituu sinulta itseltäsi. Käy myös lukemassa oven asennusohjeet sekä katso videolta, miten Pihla-ammattilaisilta sujuu ulko-oven asennus. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain ammattitaitoinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan.

Mikäli tilaat lämpöoven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Ostoksena lämpöovi asennettuna oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan lämpöoven kierrätys on mahdollista hoitaa kauttamme ulko-oven asennuksen yhteydessä.

Lämpöoven hinta asennettuna ja ilman asennusta? Pyydä tarjous!

Kattavasta valikoimastamme löytyy jokaiseen kotiin sopiva lämpöovi. Helpoin tapa selvittää juuri itselle sopivan lämpöoven hinta onkin pyytää tarjous.

Pihlan lämpöoven hinta koostuu valitun mallin lisäksi mm. lisävarusteista ja muista valinnoista, kuten oven energiarakenteesta ja väristä. Pelkkä hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä lämpöoveen halutut valinnat.

Entä mitä maksaa lämpöoven asennus? Lämpöoven asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.