Ulko-oven asennus

Huolellinen ja ammattitaitoinen ulko-oven asennus varmistaa sen, että ovi toimii juuri kuten pitääkin.

Ulko-oven asennus nyt myös Pihlan verkkokaupasta.

Ulko-oven asennus vaihe vaiheelta

 • Irrota ovilehti karmista ja armista karmin liitokset.
  Poista mahdollinen liitosten väljyys kevyesti napauttamalla.
 • Varmista kynnyksen suoruus.
 • Kiinnitä korkoruuvit tai kiilat.
  Kiinnitä puukiilat tai korkoruuvit aukon alalaitaan oikeaan asennuskorkeuteen.
 • Nosta karmi aukkoon ja kiinnitä alanurkista paikalleen.
 • Kiinnitä saranapuolen yläruuvi ja nosta ovilehti paikalleen.
  Käytä rakenteeseen soveltuvia ruuveja.
 • Kiinnitä karmi lukkopuolen ylänurkista. Säädä tarvittaessa.
  Varmista saranapuolen karmin pystysuoruus.
 • Kiinnitä keskimmäiset karmiruuvit. Kokeile ovea ja säädä.
 • Viimeistele ulko-oven asennust säätämällä lukon vastarauta ja kiristä murtosuojaruuvit.
  Varmista, että ovilehti painuu tasaisesti tiivistettä vasten. Säädä karmin ja ovilehden väli tasaiseksi (esim. JAMO karmiruuvi).

Näin Pihla-ammattilaisilta sujuu ulko-oven asennus

Vain ammattitaitoinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan. Mikäli tilaat ulko-oven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Tutustu Pihlan kattavaan palveluun ja tilaa ulko-ovi asennettuna.

Tilaa Pihlan ulko-ovi asennettuna

Mikäli toiveissasi on ulko-ovi asennettuna, saat myös asennuspalvelun helposti Pihlalta. Asennuksesta on mahdollista sopia jo kaupanteon yhteydessä pyytämällä Pihla-asiantuntijalta koko palvelun kattava ulko-ovi-tarjous. Lisäksi nyt on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme. 

Ostoksena ulko-ovi asennettuna oikeuttaa myös kotitalousvähennykseen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys on mahdollista hoitaa kauttamme asennuksen yhteydessä.

Kauanko ulko-oven asennus kestää?

Ammattilaisen suorittama ulko-oven asennus on tavanomaisessa kohteessa nopea toimenpide, joka yleensä hoituu noin tunnissa valmisteluineen ja viimeistelyineen.

Voidaanko ulko-oven asennus tehdä myös talvipakkasilla?

Kyllä. Jopa ikkunaremontteja tehdään talvella, joten myös esimerkiksi vanhan oven vaihtaminen uuteen onnistuu talviaikaan.

Paljonko maksaa ulko-oven asennus?

Hinnoitteluun vaikuttavat esimerkiksi kohteen haastavuus ja sijainti sekä valitun oven ominaisuudet (koko, karmisyvyys, levikkeet jne.). Helpoin tapa pyytää tarjous ulko-oven asennuksesta on ottaa yhteyttä oman alueen paikalliseen Pihla-asiantuntijaan. Lisäksi nyt on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme. Tällöin ulko-oven asennuksen hinta selviää asiantuntijamme suorittamalla mittauskäynnillä. Muistathan myös, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen asennustyön osalta.

Voiko ulko-oven asennuksen tehdä itse?

Ulko-oven asennus onnistuu myös omatoimisesti, kunhan tietää mitä tekee. Tältä sivulta löytyvät myös vaihe vaiheelta etenevät ohjeet asennukseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain oikeaoppinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan. Mikäli tilaat ulko-oven asennettuna Pihlalta, on myös vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta sekä työn laadusta meillä.