Lämpöeristetty mökkiovi

Meiltä löydät tehokkaasti lämpöä eristävät ja energiaa säästävät mökkiovet niin vanhan kesämökin korjaamiseen kuin uuden vapaa-ajan asunnon rakentamiseenkin. Jokainen Pihlan mökkiovi valmistetaan mittatilaustyönä modernissa tehtaassamme.

Tutustu Pihlan Kesämökki-malliston ovimalleihin

Kesämökkiovi löytyy erikokoisilla lasiaukoilla. Kesämökkiovet ovat merkitty harmaalla Vieno-ikonilla.

Pihla lämpöeristetyillä mökkiovilla ehkäiset lämpöhukkaa myös mökillä

Uudet ovet ovat aina lähtökohtaisesti energiatehokkaampia, kuin vanhat. Vaikkakin mökit ja vapaa-ajan asunnot voivat usein olla myös puolilämpimiä ei ole tarkoituksenmukaista, että lämpö pääsisi karkaamaan ovien kautta sisätiloista ulos.

Valitsemalla Pihlan lämpöä eristävät mökkiovet voit säästää lämmitystavasta riippuen energialaskussa reilusti seuraavan vuosikymmenen aikana. Energiahukan lisäksi vedon tunne voidaan ratkaista tai estää Pihlan lämpöeristävillä mökkiovilla.

Pihlan lämpöeristetyt mökkiovet ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia

Pihlan lämpöeristetyissä mökkiovissa on huomioitu erityisesti vapaa-ajan asuntojen ja kesämökkien tarpeet. Karmisyvyydessä on esimerkiksi huomioitu kapeampi 92 mm karmisyvyys ja rakenteessa kevyempi rakenne.

Värivaihtoehdot ja lisävarusteet ovat yhteneväisiä Pihlan muiden ovien kanssa. Lämpöeristetyt mökkiovet sopivat tyyliltään erinomaisesti Pihla-ikkunoiden kanssa käytettäväksi, sillä ovat tyyliltään yhteneväisiä.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.