Chalet Pihlan yhteistyökumppanit Naantalin Asuntomessuilla 2022

Naantalin Asuntomessujen Chalet Pihlan, messukohde 25, rakennusmatkassa on ollut mukana monia yhteistyökumppaneita. Chalet Pihlan huonekalut ja sisustustuotteet ovat nyt myynnissä!

Chalet Pihlan sisustus on selkeä, harmoninen ja luonnonläheinen. Sen sisustuksesta on vastannut sisustussuunnittelija Annika Tirkkonen. Chalet Pihlaan on valittu helppohoitoisia kalusteita ja materiaaleja, jotka kestävät arkikäytössä ja ovat mahdollisuuksien mukaan
muokattavissa.

Chalet Pihlan huonekalut ja sisustustuotteet myynnissä

Materiaalit ja kalusteet ovat useilta toimittajilta, jotka ovat toimineet yhteistyössä Chalet Pihlan rakentamisessa ja sisustamisessa. Monet Chalet Pihlan kalusteet ja sisustustuotteet ovat nyt myynnissä edulliseen messuhintaan. Voit lukea listan myytävistä tuotteista alta ja varata mieleiset itsellesi!

Chalet Pihlan yhteistyökumppanit

Abloy

Abloy on kotimainen lukkovalmistaja, sekä turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.
www.abloy.fi

Isku

Isku on suomalainen huonekalualan perheyritys, joka valmistaa ja myy laadukkaita huonekaluja koteihin, työympäristöihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin.
www.isku.fi

Tribeca

Tribeca on keittiötarvikkeiden erikoisliike, josta löytyy myös laadukkaita tuotteita vapaa-ajan viettoon ja kodin sisustukseen. Tribecalla on myymälä Turun keskustassa.
www.tribeca.fi

Lotta Sirén

Lotta Sirén on suomalainen itseoppinut taidemaalari, joka teki rakkaasta harrastuksestaan itselleen ammatin. Lotan abstrakti taide saa inspiraationsa liikkeistä ja tunteista, joita musiikki herättää hänessä maalatessa.
www.lottasiren.com

VM Carpet

VM Carpet on kotimainen mattotehdas, jonka matoissa yhdistyy suomalainen laatu ja design.
www.vmcarpet.fi

Eco Furn

Ecofurn valmistaa suosittuja, laadukkaita ja luonnonmukaisia tuotteita, jotka luovat puutarhaan ja parvekkeille upeaa tunnelmaa.
www.ecofurn.fi

Floriina

Sisustus & Kukka Floriina on kukkakauppa, jonka valikoimissa on runsaasti trendikkäitä viherkasveja, runsas valikoima ihania leikkokukkia  sesongin mukaan, sekä sisustustuotteita joihin varmasti ihastuu.
www.floriina.fi