Puuovi ECO-malliston ovet ovat ajaton valinta kodin julkisivun kruunuksi

Perinteisin puusepäntyön menetelmin käsityönä valmistettavat Pihlan Puuovi ECO-malliston ovet ovat ajaton valinta kruunaamaan jokaisen kodin julkisivu, talon tyylistä riippumatta. Puuovi ECO-malliston ovia saa umpiovena tai lasiaukollisena omien mieltymyksien mukaisesti.

Pihlan Puuovi ECO-malliston ovet valmistetaan käsityönä valikoidusta puuaineksesta, perinteisillä puusepän menetelmillä. Puuovi ECO-malliston ovien ajaton tyylikkyys yhdistyy mallistossa modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun. Pihlan Puuovi ECO-malliston ovissa käytetään eristeenä ekologista puukuitueristettä, joka tekee puuovesta entistä ympäristöystävällisemmän valinnan kotiin. Täyspuiset ovat eristävät erinomaisesti ääntä ja pitävät talvisin vilun loitolla energiatehokkuudellaan.

Ulkonäkö ja ominaisuudet makusi mukaan

Puuovi ECO-malliston ovien mallin voi valita useammasta eri vaihtoehdosta joko lasiaukollisena tai umpiovena. Puuovi ECO-malliston ovet saa valittua erilaisin kuultosävyin käsiteltyinä, jolloin puun elävä pinta jää kauniisti näkyville. Oven pinta viimeistellään sävytyksen jälkeen kahteen kertaan lakalla. Puuovi ECO-malliston ovet ovat mahdollista myös maalata kokonaan peittävällä maalilla eli niin sanotuilla peittosävyillä. Ulko-ovien tapaan Pihlan Puuovi ECO-malliston oviin voi valita mieleisensä näyttävästä painikevalikoimasta, sekä monipuolisista lukituksista. Myös arkea helpottavat modernit älylukitukset ovat saatavilla lisävarusteena Puuovi ECO-malliston oviin.

Hyvällä huolenpidolla kestävä valinta vuosikymmeniksi

Puun ollessa elävä luonnonmateriaali kaipaa se säännöllistä huoltoa, kuten puhdistusta ja huoltomaalausta. Huoltamisen tarve riippuu ilmansuunnasta johon ovi on asetettu, sekä sääolosuhteista joille ovi altistuu. Jälkikäsiteltävyytensä ansiosta puu on materiaalina hyvin ympäristöystävällinen valinta oven raaka-aineeksi. Oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna Pihlan Puuovi kestääkin varmasti sukupolvelta toiselle. Puuovi ECO-malliston ovien mukana toimitetaan aina huolto-ohje, jonka mukaan ovesta on helppo pitää huolta.