Puuovet ovat ajaton valinta kodin julkisivun kruunuksi

Perinteisin puusepäntyön menetelmin käsityönä valmistettavat Pihlan puuovet ovat ajaton valinta kruunaamaan jokaisen kodin julkisivu, talon tyylistä riippumatta. Puuovia saa umpiovena tai lasiaukollisena omien mieltymyksien mukaisesti.

Pihlan puuovet valmistetaan yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Sydänpuu on erikoistunut yksilöllisten, mittatilauksena valmistettavien puuovien ja -ikkunoiden valmistamiseen. Jokainen Pihlan puuovi valmistetaan käsityönä valikoidusta puuaineksesta, perinteisillä puusepän menetelmillä. Puuovien ajaton tyylikkyys yhdistyy mallistossa modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun. Pihlan Puuovissa käytetään eristeenä ekologista puukuitueristettä, joka tekee puuovesta entistä ympäristöystävällisemmän valinnan kotiin. Täyspuiset ovat eristävät erinomaisesti ääntä ja pitävät talvisin vilun loitolla energiatehokkuudellaan.

Ulkonäkö ja ominaisuudet makusi mukaan

Puuovien mallin voi valita useammasta eri vaihtoehdosta joko lasiaukollisena tai umpiovena. Puuovet saa valittua erilaisin kuultosävyin käsiteltyinä, jolloin puun elävä pinta jää kauniisti näkyville. Oven pinta viimeistellään sävytyksen jälkeen kahteen kertaan lakalla. Puuovet on mahdollista myös maalata kokonaan peittävällä maalilla eli niin sanotuilla peittosävyillä. Ulko-ovien tapaan Pihlan Puuoviin voi valita mieleisensä näyttävästä painikevalikoimasta, sekä monipuolisista lukituksista. Myös arkea helpottavat modernit älylukitukset ovat saatavilla lisävarusteena Puuoviin.

Hyvällä huolenpidolla kestävä valinta vuosikymmeniksi

Puun ollessa elävä luonnonmateriaali kaipaa se säännöllistä huoltoa, kuten puhdistusta ja huoltomaalausta. Huoltamisen tarve riippuu ilmansuunnasta johon ovi on asetettu, sekä sääolosuhteista joille ovi altistuu. Jälkikäsiteltävyytensä ansiosta puu on materiaalina hyvin ympäristöystävällinen valinta oven raaka-aineeksi. Oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna Pihlan Puuovi kestääkin varmasti sukupolvelta toiselle. Puuovien mukana toimitetaan aina huolto-ohje, jonka mukaan ovesta on helppo pitää huolta.