Mökkituotteet vastaavat vapaa-ajan asuntoa rakentavan tai remontoivan tarpeisiin

Erityisesti kesä on tunnetusti suosittua mökkeilyaikaa Suomessa. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa onkin jo yli puoli miljoonaa erilaista mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa.

Satojen tuhansien mökkien maa

Useassa suomalaiskunnassa vapaa-ajan asuntoja ja mökkejä on enemmän, kuin vakituisessa asuinkäytössä olevia asuntoja. Valtavaan määrään mökkejä mahtuu luonnollisesti monen ikäisiä rakennuksia ja niinpä kesä onkin lomailun lisäksi mökkiremonttien kuuminta sesonkia. Samanaikaisesti tuhansien järvien rannoille rakennetaan alati myös uusia mökkejä.

Meillä Pihlalla valikoimassamme on tuoteperhe, joka sisältää mökki-ikkunat ja mökkiovet. Pihla Mökki -tuoteperhe soveltuu sekä vapaa-ajan asuntoa remontoiville että uusien loma-asuntojen rakentajille. Mökkituotteiden karmisyvyyksissä ja lasituksissa on huomioitu nimenomaan mökkien- ja piharakennusten tarpeet.

Avattavat ja kiinteät mökki-ikkunat

Pihlan Mökki-ikkunat valmistetaan Suomessa ja valikoimaan kuuluu sekä avattava että kiinteä mökki-ikkuna. Pihlan avattavan Mökki-ikkunan molemmissa puitteissa on tasolasi ja lisäksi sisäpuite voidaan varustaa myös kaksinkertaisella eristyslasilla. Ulkopuolen alumiinipinnat varmistavat hyvän säänkestävyyden ja helppohoitoisuuden. Pihlan kiinteä Mökki-ikkuna on puolestaan varustettu kaksinkertaisella eristyslasielementillä, jossa on selektiivilasi vakiona. Karmisyvyys avattavassa mökki-ikkunassa onkin normaalia kapeampi 95 mm ja kiinteässä mökki-ikkunassa 92 mm.

Kaikki Mökki-ikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä ja luonnollisesti mittojen lisäksi voit vaikuttaa ikkunan ulkonäköön valitsemalla haluamasi värityksen ja tyylin. Mökki-ikkunoihin saa lisävarusteena esimerkiksi sälekaihtimet näkösuojaa tuomaan ja hyönteis- tai siitepölyverkon, joilla voidaan varmistaa hyönteis- ja siitepölyvapaa tuuletus myös mökillä. Perinteistä ilmettä tuovat koristeristikot ovat saatavilla myös mökki-ikkunoihin.

Pihla Mökkiovi tarjoaa tyylikkäät oviratkaisut vapaa-ajan asuntoon

Mökin ulko-ovi on usein alttiina säiden vaihteluilla, joten sen on oltava laadukas ja kestävä. Lisäksi tyylikäs mökkiovi krunaa vapaa-ajan asunnon sisäänkäynnin ja toivottaa tervetulleeksi niin isäntäväen kuin kesävieraatkin.

Pihlan Mökkioven saa myös varustettuna 92 mm karmisyvyydellä eli kapealla karmilla. Levyrakenteisen ovilehden pinta on HDF-levyä, jossa jäykisteenä alumiini molemmin puolin. Etenkin talviasuttavissa vapaa-ajan asunnoissa on tärkeää, että mökkiovi on eristetty kunnolla. Pihlan Mökkiovi sisältää umpiosan eristeenä 53 mm vahvuudelta polystyreenia (EPS).

Lisäksi Pihlan Mökkiovi on 5 eri mallina, joista osa on umpiovia ja osa puolestaan varustettu erikokoisilla lasiaukoilla. Oletuksena Mökkiovi on varustettu kirkkaalla lasilla, mutta saatavilla on myös tyylikkäät Satiini, Stippolyte ja Flemish-koristelasit. Kuvioidut lasi antaa erinomaisen näkösuojan, mutta päästävät silti runsaasti luonnonvaloa läpi oven lasiaukosta. Mökkioviin on saatavilla kattavasti lisävarusteita, kuten Yale Doorman -älylukitus ja Pihla Valo.

Tarvitsetko asiantuntijan apua?

Varaa maksuton arviokäynti, joka ei velvoita sinua mihinkään

Liity postituslistalle

Uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla ikkuna- ja ovimaailman uutuuksista.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu Pihlan joustaviin maksutapoihin ja valitse sopivin