Oiva-mallistoon edullinen parvekeovi

Kotimainen edullinen parvekeovi

Pihlan edullisten Oiva-perusovien ja -ikkunoiden mallistoa on täydennetty Oiva Parvekeovella. Kotimainen Oiva sopii parvekkeen lisäksi terassioveksi  sekä takapihojen, kodinhoitohuoneiden ja muiden vastaavien kohteiden sisäänkäynteihin.

Yksilehtinen, ulosaukeava ovi on kehitetty Suomen haastaviin sääolosuhteisiin, joten se näyttää tyylikkäältä, on helppohoitoinen ja toimii suunnitellusti vielä vuosien jälkeen. Alumiinijäykistetty liimapuurunko ja säänkestävää HDF-levyä olevat ulkopinnat takaavat, että rakenne kestää kovaa käyttöä ja lämpötilavaihteluita.

Tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa. Oven U-arvo on energiatehokkuusvaatimusten mukainen 1,0, joten Oiva parveke- ja terassiovi sopii sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen.

Oiva-parvekeoven leveyden voi valita neljästä eri moduulimitasta ja korkeuden kolmesta eri moduulimitasta. Ovi on saatavilla kolmella eri lasikorkeudella. Oven väri on aina taitettu valkoinen, alaosassa on pystylaudoitusta muistuttava kuviouritus, sisäpuolelta ovilehti on sileä.

Pihla antaa parvekeoville 10 vuoden suoranapysymistakuun ja kahden vuoden tuotetakuun.

Pihlan verkkokaupasta Oiva-parvekeoven voi tilata suoraan kotiin.

Laajempi väri- ja varustevalikoima Varma- ja Termo-terassiovimallistoista

Mikäli Oiva-ovien mitoitus- ja värivaihtoehdot eivät riitä tarpeisiisi, valitse ovi Pihlan Varma tai Termo-ovimallistoista. Varma-terassiovissa on tarjolla lukuisia värivaihtoehtoja ja laaja valikoima lisävarusteita, kuten koristeristikko, potkupelti ja Abloy tai Dorma-lukitus.

Pihla Varma -parvekeoven leveyden ja korkeuden voit valita 10 mm tarkkuudella ja ovi on saatavana myös leveällä, 210 mm karmilla varustettuna.