Pekka Lamberg voitti uudet ikkunat kesämökilleen

Pihla ikkuna-arvonta 2015. Voittaja Pekka Lamberg

”Olen ihan mahdottoman iloinen voitosta. Että sattuikin niin hyvä tuuri, että voitto osui kohdalle, vaikka osallistujia oli varmasti paljon. Kun soittivat Pihlalta viime keskiviikkona, niin muistin heti mistä arvonnasta on kyse”, kertoo 5000 euron lahjakortin voittanut jyväskyläläinen Pekka Lamberg.

Lamberg täytti arvontalipukkeen Jyväskylän rakennusmessuilla kevättalvella. Lamberg on nyt eläkkeellä, mutta ajoi nuorempana kuorma-autoa. Suuri osa ajoista oli rakennustyömailla ja rakennusala on kiinnostanut siitä asti.

”Kyllä minä yhä rakennusalaa seuraan ja käyn aina rakennusmessuilla. On se ala mennyt paljon eteenpäin, materiaalit varsinkin on kehittyneet valtavasti. Ja oli minulla vähän ikkuna- ja ovihommaa kiikarissa silloin keväällä, ja siksi menin Pihlan osastolle”, kertoo Lamberg.

Lambergilla on kesämökki Multialla. Mökillä on tarkoitus uusia muutamia ikkunoita ja lasittaa kuisti. Alunperin ajatuksissa oli jokin kevyempi vaihtoehto, mutta nyt on herännyt ajatus asentaa kuistille kunnon ikkunat tai esimerkiksi liukuovet.

”Nämä kesäsäät ovat niin vaihtelevia; on kylmää ja tuulista. Kovia myrskytuuliakin on yhä useammin. Lämmin kuisti olisi hyvä. Ja pitäisihän se lasitus myös itikat poissa kuistilta.”

Pihlan asiantuntija tulee vierailemaan Lambergin kesämökillä elokuussa ja silloin mietitään yhdessä sopivin ratkaisu.

Pihlan ikkuna-arvontaan voi yhä osallistua – seuraava 5000 euron ovi- ja ikkunapaketti arvotaan tammikuussa 2016. Osallistu arvontaan »