Nyt myös liukuovet Pihlalta!

Pihla liukuovet sulkeutuvat tiiviisti

Liukuovi tuo valoa ja avaruutta kodin tiloihin; maisemaa voi ihailla vaikka koko seinän leveydeltä.

Pihla on tuonut markkinoille Suomen olosuhteisiin suunnitellun liukuovimalliston. Uudet liukuovet soveltuvat sekä omakoti-, rivi- että kerrostaloihin ja täyttävät uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset.

Liukuovi säästää tilaa ja avartaa huonetta, joten niitä asennetaan yhä useammin terassin tai sisäpihan puolelle. Pihla-liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Ovet valmistetaan lahoamattomasta ja suorana säilyvästä männyn sydänpuusta. Kynnys on sisällä tammea ja ulkopuolella säänkestävää, huoltovapaata alumiinia.

Pihla-liukuovi on lämmöneristävyydeltään ikkunoiden luokkaa. Oikein asennettuna se on kolmilasisen eristyslasielementin ja sisäänpäin tiivistävän suljinmekanismin ansiosta markkinoiden tiiveimpiä liukuovia. Liukuovien U-arvo on 0,9 W/m2K.

Pihla-liukuovissa on kolminkertainen lämpölasielementti ja vakiona turvalasi. Lisävarusteena on saatavana energialasi, ääneneristyslasi tai auringonsuojalasi sekä irroitettava koristeristikko.