LAB_Ruovesi

LAB-Ammattikorkeakoulun opiskelijat tutustumassa Ruoveden tehtaalla

Pihla tekee yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja yksi näitä oppilaitoksista on LAB-Ammattikorkeakoulu. LAB on ainoa ammattikorkeakoulu, josta voi valmistua puutuoteteollisuuden insinöörin tutkintoon. Meille yrityksenä on tärkeä olla läsnä siellä, missä tulevaisuuden osaajamme ovat.

Olemme tehneet yhteistyötä LABin kanssa reilun vuoden ja tuona aikana olemme tehneet jo merkityksellisiä asioita yhdessä. Yksi mahtavimmista yhteistyömuodoista toteutui 17.1. kun saimme LABin toisen vuosikurssin rakennuspuusepän kurssilaiset vierailulle Ruoveden tehtaallemme.

Ekskursiolle osallistui 40 oppilasta ja opettajia, joiden kanssa kävimme läpi yritystämme sekä uramahdollisuuksiamme nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi teimme kattavan kierroksen tehtaallamme. Päivä oli oikein onnistunut ja saimmekin positiivista palautetta sekä opettajilta että oppilailta.

On erityisen tärkeää, että opiskelevat nuoret pääsevät konkretisoimaan oppejaan ja omia mielikuviaan alalla toimivaan yritykseen. Tämän vuoksi me haluammekin olla mukana kasvattamassa näistä oppilaista puutuoteteollisuuden uusia kykyjä alan tarpeisiin.

Kiitos LABille yhteistyöstä ja opiskelijoille onnea sekä menestystä opintoihin!