Suomen suosituimmat ikkunat varmistavat toimivat kodit Loviisan Asuntomessuilla

Vuoden suurimmat asumisen ja rakentamisen messut, Asuntomessut tulevat jälleen ja ne järjestetään tänä vuonna Loviisanlahden merellisissä maisemissa, Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.2023. Suomen suosituin ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla on tuttuun tapaan mukana. Pihlan osasto löytyy koko Asuntomessujen ajan kohdenumeron 24. Dekotalo Lilla Hyggen yhteydestä.

Messukohteissa korostuvat vuoden teemojen mukaisesti asunnon merkitys laajemmin kuin kotina, sekä valaistus ja merellisyys. Kuningattarenrannan kohteiden tilat ovat suunniteltu niin, että ne muuntuvat asukkaidensa eri elämäntilanteisiin ilman suurempia remontteja. Pihlan löytää Dekotalon kohdenumero 24. Lilla Hyggen yhteydestä. Lilla Hyggen jokainen neliö on suunniteltu vastaamaan nelihenkisen perheen tarpeita ja unelmia. Kohteessa on laaja valikoima erilaisia Pihlan ikkunoita ja ovia, ulko-ovista takapihaoviin. Suurin osa ikkunoista on valittu kohteeseen Pihlan matalaenergisinä Termo BLACK-ikkunoina, jotka ovat kauttaaltaan tyylikkään mustia. Mediapäivänä 6.7. paikan päällä on myös Pihlan edustaja, jonka kanssa voi tulla keskustelemaan tämän hetken ikkuna- ja oviratkaisuista.

Kohde 24. Dekotalo Lilla Hygge – merellisiä maisemia ja tyylikkäitä mustia yksityiskohtia

Lilla Hyggessä toteutuu kodin rooli monessa eri käyttötarkoituksessa. Se toimii lapsiperheen kotina ja sujuvan arjen mahdollistajana, vanhempien työtilana, harrastusten toteuttamisessa, tunnelman tyyssijana ja juhlien keskiönä. Kohteeseen valitut matalaenergiset Pihlan Termo BLACK-ikkunat takaavat, että talo on energiatehokas ja ympäristöystävällinen, sillä lämpöhukkaa ei ikkunoiden kautta pääse syntymään. Hyvään sisäilmaan ikkunat vaikuttavat kohteessa tuuletusmahdollisuudella, jolloin tiloihin saadaan tehokkaasti ja nopeasti raikasta ilmaa. Kohteeseen valitut Pihlan ulko- ja takapihaovet ovat vahvistamassa kodin turvallisuutta esimerkiksi pääoveen valitulla Yale Doorman älylukituksella, joka mahdollistaa avaimettoman kulkemisen ja perheen pienimpien kohdallakaan ei tarvitse huolehtia kotiavainten hukkumisesta.

Lasipintojen koossa ei ole kohteessa säästelty, vaan makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin on jokaiseen valittu suuret ikkunat merellisen maiseman tuomiseksi osaksi sisustusta. Suuret ikkunat tuovat luonnonvalon tehokkaasti sisätiloihin ja varmistavat, että ympäröivistä upeista merellisistä maisemista voi nauttia huonommallakin säällä ikkunoiden kautta. Musta väri jatkaa suosittuna uudisrakentamisen trendinä ja Lilla Hyggen kaikki ikkunat ja ovet ovatkin valittu värimaailmaltaan mustaksi yksityiskohtia myöten. Mustat ikkunat ja ovet tuovat kontrastia talon vaaleaan julkisivuun ja ryhtiä sisustukseen.

Toimiva koti varmistetaan Pihlan ikkunoilla ja ovilla Loviisan Asuntomessukohteissa

Olemme ylpeitä, että voimme osaltamme olla mukana luomassa kestävämpää huomista ja jakaa yhdessä Loviisan Asuntomessujen kanssa vastuun ympäröivän luonnon ja meren hyvinvoinnista. Ikkunoiden ja ovien rooli rakentamisessa on merkityksellinen. Energiatehokkailla ja ympäristöystävällisillä ikkunoilla ja ovilla voidaankin vähentää ympäristön kuormitusta, sekä varmistaa talon energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, turvallisuus, mobiiliyhteyksien toimivuus sisätiloissa, sekä asukkaiden yleinen hyvinvointi ja sujuva arki. Unohtamatta luonnonvalon määrän maksimointia sisätiloissa ja ympäröivien maisemien tuomista osaksi sisustusta.

Kodeissa vietetään nykyisin enemmän aikaa niiden toimiessa perinteisen roolinsa lisäksi esimerkiksi etätyöpisteenä, vapaa-ajan asuntona ja kuntoilutilana. Ikkunoiden lasitusratkaisuilla voidaankin vaikuttaa tehokkaasti moneen asiaan, jotka tekevät kodista miellyttävän paikan oleskella ja tämän vuoden messukohteissakin erilaiset lasitusratkaisut ovat tehokkaasti hyödynnettynä. Loviisan Majakassa eli kohteessa numero 6. Tiiskeri ja 7. Loisto on hyödynnetty suurissa XL-kokoisissa kiinteissä ikkunoissa Pihlan Auringonsuojalasia, jolla varmistetaan, että oleskelu suurien ikkunoiden edessä on mukavaa myös aurinkoisilla kesäsäillä eivätkä sisätilat pääse liikalämpenemään. Lisäksi Loviisan Majakassa, sekä Finnlamellin kohteessa numero 19. Kuningattaren Helmessä on hyödynnetty huurtumatonta lasia, joka ehkäisee erityisesti keväisin ja syksyisin tavallisen ikkunan ulkopinnan huurtumisilmiön.

Pihlan tuotteisiin voi tutustua Loviisan Asuntomessuilla seuraavissa kohteissa:

Kohde 6: Loviisan Majakka – Tiiskeri

Kohde 7: Loviisan Majakka – Loisto

Kohde 19: Kuningattaren Helmi

Kohde 21: Karpalo

Kohde 24: Lilla Hygge

Kohde 25: Villa Kungen

Loviisan Asuntomessut 2023: Kohde 24. Dekotalo Lilla Hygge, kuva: Dekotalo

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Meri Oikarinen, markkinointipäällikkö, Pihla Group Oy

meri.oikarinen@pihla.fi / 040 185 4946

www.pihla.fi/asuntomessut