Tee vastuullisuusteko ja osta työtä Suomeen

Suomalaisen Työn Liiton järjestämää Osta työtä Suomeen -päivää vietetään nyt 3.12.2021 seitsemättä kertaa suomalaisen työn kunniaksi. Päivän tarkoituksena on muistuttaa suomalaisia kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä ja kotimaisten tuotteiden sekä palveluiden valitsemisen vaikutuksista. Me Pihlalla otamme osaa kyseiseen päivään, sillä haluamme olla mukana levittämässä sanomaa suomalaisen työn ja kotimaisten tuotteiden tärkeydestä.

Suomalaisen työn liiton tekemän tutkimuksen mukaan jopa 94% suomalaisista haluaa tukea suomalaista työtä ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluja. Vaikka luku on tutkimuksen mukaan koronan jäljiltä ennätyskorkealla, on silti moni kotimainen yritys ja suomalainen työ ahdingossa. Kotimaista kysyntää tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Osta työtä Suomeen -päivän tarkoituksena on herättää kuluttajat miettimään omia kulutusvalintojaan ja saada heidät pohtimaan ostoksiaan suomalaista työtä ajatellen, sillä kotimaisella kuluttamisella on suuri työllistämisvaikutus. Mikäli jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää kotimaisia tuotteita, syntyisi Suomeen vuoden aikana 10 000 uutta työpaikkaa.

Työllisyyden lisäksi kotimaisen tuotteen tai palvelun valinta on iso vastuullisuusteko. Kotimaiset valmistajat ja palveluntarjoajat luovat työpaikkoja Suomeen ja siten vahvistavat Suomen taloudellista asemaa sekä hyvinvointia.

Valitse Pihla, tuet suomalaista työllisyyttä, tuotantoa ja yrittäjyyttä

Pihla on vahvasti kotimainen. Kaikki ikkunat ja ovemme valmistetaan mittatilauksena, juuri sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan, keskellä Suomea Ruoveden tehtaallamme. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan käsityönä kotimaisesta sertifioidusta puusta ja tuotteistamme huokuu vuosikymmenten tuotekehitys sekä puusepäntyön kokemus. Kaikki Pihlan tuotteet ovat tietysti myös Avainlippu-merkittyjä.

Meillä Pihlalla työskentelee työntekijöitä monissa eri rooleissa, kuten ikkunanvalmistuksessa, operaattoreina, työnjohtajina, tuotekehittäjinä, insinööreinä, projektipäälliköinä, jälleenmyyjinä, asiantuntijoina, johtajina, esihenkilöinä, johtoryhmän jäseninä sekä monissa muissa rooleissa. Ostamalla kotiisi kotimaiset Pihla ikkunat ja ovet, tuet siis suomalaista työllisyyttä, tuotantoa ja yrittäjyyttä.

Kotimaiset tuotteet ja palvelut tunnistat Avainlippu -alkuperämerkistä. Kotimaiset Avainlippu -yritykset löydät Suomalaisen Työn Liiton sivulta https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/

Haluammekin kannustaa jokaista ostamaan kotimaista suomalaista työtä ajatellen. Me tarvitsemme Suomessa töitä tänään ja tulevaisuudessa. Tee siis sinäkin vastuullisuusteko ja osta työtä Suomeen!