Asuntomessut 2018 Porissa
Osta verkkokaupastamme

Asuntomessut

Asuntomessut 2018 Porissa

Sievitalo Kultakoivun oleskelutilojen suuret ikkunat ulottuvat kahden kerroksen korkeuteen ja niistä avautuu näkymä viereiselle Kokemäenjoelle.

Asuntomessut Karjarannan alueella 6. heinäkuuta – 5. elokuuta 2018

Pihlan ykköskohde Porin asuntomessuilla on upea hirsitalo Mammuttikoti Luoto. Kompaktin, modernin hirsitalon ikkunat ja ovet on luonnollisesti valittu Pihlan laajasta mallistosta. Oman osastomme löydät Luodon piharakennuksesta (kohde 23) ja itse hirsitalossa pääset tutustumaan tyylikkääseen tapaan käyttää Pihlan ikkunoita.

Kesän 2018 Asuntomessut järjestetään aivan Kokemäenjoen rannalla, joten rakentajat ovat halunneet ottaa maisemasta kaiken irti. Modernin ja tiiviin asuinalueen suunnitteluun on otettu vaikutteita perinteisistä puutalokaupunginosista. Asuntojen koko on maltillinen, joten suurilla ikkunoilla tuodaan moneen kotiin lisää avaruutta ja etenkin auringonvaloa.

Pihlan ovia ja ikkunoita on messuilla kaikkiaan kahdeksassa kohteessa. Tällä sivulla voit perehtyä etukäteen kaikkiin asuntomessukohteisiimme.

  • Asuntomessut Porissa 6.7.–5.8.2018 joka päivä kello 10–18
  • Pihlan messuosasto: Mammuttikoti Luoto (kohde 23)
  • Asuntomessujen lippukauppa 

Asuntomessualue: vanha teollisuusalue joen rannassa

Porin Karjaranta on vanha teollisuusalue, joten messurakentaminen kohentaa merkittävästi Porille ominaista jokimaisemaa. Kohde on pienen matkan päässä Porin keskustasta ja kesätapahtumista tutulle Kirjurinluodolle pääsee messualueelta siltaa pitkin.

Messujen pysäköintialueelta Raatimiehenluodolta pääsee päivittäin non-stop -bussilinjalla suoraan asuntomessualueelle. Toinen messubussilinja palvelee joukkoliikenteen käyttäjiä ja kulkee linjalla asuntomessualue – matkakeskus – asema-aukio – Kauppatori – kauppakeskus Puuvilla.

Asuntomessumatkaan on helppo yhdistää myös käynti Yyterin hiekkarannoilla. Yyteriin pääsee Porin torilta paikallisbussilla ilmaiseksi messulippua näyttämällä.

Pihlan asuntomessukohteet

Villa Luoto – kohde 1 Siklatilat

Moderni palvelukoti, jonka yhteisten ruoka- ja oleskelutilojen isot lasipinnat avaavat ensimmäisen ja toisen kerroksen yhteistilat suojatulle sisäpihalle. Asuntojen suuret ikkunat tuovat sisätiloihin avaruutta ja runsaasti luonnonvaloa. Lue lisää Villa Luodosta »

Villa Noste – Kohde 6 Design-talo

Oleskelutilat jatkuvat tyylikkäästi ulos lattiaan saakka ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Kapeiden ja korkeiden sekä matalien ja leveiden Pihlan ikkunoiden vuorottelu sekä tummat puitteet luovat valkoisen ulkoverhoilun kanssa tyylikkään kokonaisuuden. Lue lisää Designtalon kohteesta »

Kultakoivu 187 – Kohde 12 Sievitalo

Moderni kaksikerroksinen koti hyödyntää kaunista vesistöä ja luontoa. Oleskelutilojen suuret ikkunat ulottuvat kahden kerroksen korkeuteen ja niistä avautuu näkymä viereiselle Kokemäenjoelle. Sievitalon kaupunkimallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden. 
Lue lisää Sievitalon kohteesta »

Talo Lintula – Kohde 13 K-Rauta

Esteettömän bungalow-tyyppisen kodin U-muotoinen pohjaratkaisu rajaa suojaisan sisäpihan, jonne oleskelutilat avautuvat. 
Lue lisää kohteesta »

Mammuttikoti Luoto – Kohde 23

Yksitasoinen ja kompakti hirsitalo on helppohoitoinen ja selkeä kaupunkikoti, jonka piha avautuu tyylikkään, korkean ikkunaseinän kautta. Lisävaloa oleskelutiloihin tuo vielä suurten ikkunoiden yläpuolelle sijoitettu vaakasuuntainen ikkunarivi. Lue lisää Mammuttikodin kohteesta »

Koneistajankatu – Kohde 25 Jetta-talo

Nelihenkisen lapsiperheen perustarpeisiin suunnitellun omakotitalon perusajatuksena on ekologisuus, valoisuus ja viihtyisä asuinympäristö. Lue lisää Jetta-talon kohteesta »

Casa Terde – Kohde 30 Ainoakoti

Kodin keskiö on iso ja avara keittiö- ja olohuonealue.  Kapeat ikkunat ulottuvat lähes lattiatasoon saakka ja antavat rytmiä kaksikerroksisen talon korkealle julkisivulle.  Lue lisää Ainoakodin kohteesta »

Villa Vaski – Kohde 33 Dekotalo

”Ikkunat ovat taulumme ja luonto on ihanasti läsnä, vaikka kaupunkikotia rakennetaankin”, kertovat Kokemäenjoen rantaan nousseen talon rakennuttajat. Ikkunapinta-alaa lisättiin runsaasti ensimmäisten suunnitelmien jälkeen. Talossa onkin paljon eri kokoisia ja -näköisiä Pihla-ikkunoita. Lue lisää Dekotalon kohteesta »

Pihlan kohteet aiemmilla asuntomessuilla

Mikkelin asuntomessut 2017 »
Seinäjoen asuntomessut 2016 »

Tutustu omakotitalon ikkuna- ja oviremonttiin, lataa maksuton opas täältä.

Vastaa

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.