Taloyhtiökampanjat

Ajankohtaiset Pihlan Taloyhtiökampanjat

Kampanjat koskevat vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanjat eivät koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita ellei toisin mainita.

Taloyhtiöiden Kevätkampanja 2020

  • Tarjouspyyntöönsä Antennilasit sisällyttäville taloyhtiöille etelä- ja länsipuolen ikkunoihin auringonsuojalasit kaupan päälle!
  • Kerros- ja rivitalojen ikkunaremontteihin

Matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät, nykyaikaiset ikkunat ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat mobiilisignaalia. Tarve sujuvampiin ja nopeampiin mobiiliyhteyksiin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan.

Ratkaisu ongelmaan on uuden sukupolven Pihla Antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Pihlan ikkunoilla tuot signaalin sisään ja suojaat asunnot liialliselta kuumuudelta kun ikkunoissasi on auringonsuojalasit. Modernilla ikkunaremontilla lisäät asuntosi viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Kampanjan ehdot
Kampanja-aika: 1.2.2020–31.5.2020.  Kampanjaetuna Pihlan Antennilasi-ikkunoilla tarjottuihin kohteisiin auringonsuojalasit etelä- ja länsipuolen ikkunoihin ilman lisähintaa. Etu koskee avattavia ikkunoita. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja, rakennusliikkeitä eikä talotehtaita.