Taloyhtiökampanjat

Ajankohtaiset Pihlan Taloyhtiökampanjat

Kampanjat koskevat vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanjat eivät koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita ellei toisin mainita.

Taloyhtiöiden Antennilasikampanja talvi 2019-2020*

  • Antenni-ikkunoihin sälekaihdin kaupanpäälle taloyhtiöille
  • Koskee Pihlan ja Tiivin avattavia ja kiinteitä ikkunoita
  • Kerros- ja rivitalojen ikkunaremontteihin

Matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät, nykyaikaiset ikkunat ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat mobiilisignaalia. Lisäksi, entistä suurempi osa viestinnästä tapahtuu mobiiliverkon kautta. Tarve sujuvampiin ja nopeampiin mobiiliyhteyksiin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan.

Ratkaisu ongelmaan on uuden sukupolven Pihla Antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.

*) Kampanja-aika: työmaiden aloitukset 1.11.2019–29.2.2020. Kampanjaetuna Pihlan jokaiseen Antennilasi-ikkunaan sälekaihtimet kaupan päälle. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita.

Taloyhtiöiden Ilmanvaihtokampanja syksy 2019*

  • Uusi KLIK-venttiili tutustumishintaan nopeimmille taloyhtiöille
  • Koskee Pihlan avattavia ikkunoita
  • 1.12.2019 mennessä tarjottuihin taloyhtiökohteisiin
  • Pyydä tarjous ja hyödynnä kampanjahinta!

Pihlan uusi KLIK-raitisilmaventtiili on automaattisesti tuloilmaa esilämmittävä venttiili, jonka avulla raitista korvausilmaa tulee sisään hallitusti, riittävästi ja puhtaasti sekä mahdollisimman miellyttävän lämpöisenä.


Hyvä sisäilma on siis mahdollista varmistaa myös ikkunaremontin yhteydessä ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

*) Kampanjaetuna on Pihlan ja Tiivin ikkunoihin uusi KLIK-venttiili tutustumishintaan. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita.