Sertifikaatit

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

Pihlan Ruoveden tehtaalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Pihlan Ruoveden tehtaalla on konsernin suurimpana tehtaana velvollisuus tehdä merkittäviä tekoja toimintamme parantamiseksi. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi. ISO 14001 -standardin tarkoitus on auttaa organisaatiota saavuttamaan ympäristöjärjestelmältä halutut tulokset, jotka tuottavat arvoa ympäristölle sekä organisaatiolle ja sen sidosryhmille. 

Lue lisää

Avainlippu

Pihla on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja Pihlan ikkunoille ja oville on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Menestyjät

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. Olemme kuuluneet viisi vuotta putkeen Menestyjiin ja olemme saaneet Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin.

Menestyjä-yritykset kuuluvat joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. 2017–2021 Kestomenestyjä-yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä!

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.

Suomen vahvimmat

Pihla Group Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat-sertifikaatti. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Luotettava kumppani

Pihla on luotettava kumppani. Luotettavien Kumppaneiden toiminta on läpinäkyvää, joten niistä on  saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

CE

Pihlan ikkunat ja ovet ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä on merkintä, jolla tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaa vakuuttaa, että tuote täyttää tuotetta koskevien EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.

ISO 9001

Inspecta Sertifiointi oy on myöntänyt Pihla Group Oy:lle sertifikaatin, joka varmentaa, että Pihla Group Oy:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyvä toiminta on Pihla Group Oy:n asennustoiminta.