Kampanja on päättynyt!

Kevätaurinko paistaa kirkkaasti ja Pihla tarjoaakin nyt kevätetuna Pihla-ikkunan tai Pihla-parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Tarjous on voimassa 12.4.2020 saakka ja edun arvo jopa 100 € / tuote.*

Vielä ehdit hyödyntää edun jättämällä tarjouspyynnön

Sälekaihtimet ovat helppo tapa suojautua auringolta

Yleisimmin suomalaiskodeissa käytössä oleva ratkaisu aurinkosuojaukseen ovat sälekaihtimet. Viime vuosina perinteiset sälekaihdinratkaisut ovat kehittyneet merkittävästi tarjoten entistä enemmän käyttömukavuutta, vaihtelun mahdollisuuksia ja turvallisuutta. Auringonsuojauksen lisäksi sälekaihtimet tarjoavat näkösuojaa ja ne ovatkin oiva valinta myös parvekeoveen.

Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon. Vakioväri valkoisen lisäksi muita värivaihtoehtoja on saatavilla useita kymmeniä.

*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 2.3.-12.4.2020. Kampanjaetuna Pihla-ikkunan tai parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä, enintään 20 tuotteeseen per asiakas. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo
määräytyy ostettujen ikkunoiden ja parvekeovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100€/ikkuna. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tarjouksia ja tilauksia. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihlan nettikauppaa eikä talotehtaita.