Perinnetalo meren rannalla

Kokous- ja tapahtumahotelli Calliola toimii idyllisellä paikalla merenrannassa Raaseporin Snappertunassa. Vanhalla saaristolaistilalla on pitkä historia, mikä näkyy vanhoissa, hyvin pidetyissä rakennuksissa. Yhteen tilan taloista vaihdettiin uusia Pihlan ikkunoita säilyttäen hienosti vanhojen ikkunoiden tyyli ja tunnelma.

Maisema merenrantaan aukeavien ikkunoiden läpi on hieno, sillä talo on rakennettu mäen päälle ja ikkunat ovat korkealla. Ikkunaremontti toteutettiin tällä erää juuri rannanpuoleisen seinän suurempiin ikkunoihin. Kolmen T-mallisen ikkunan rivistöön aukaistiin myös uusi ikkuna-aukko terassin kohdalle. Näin sisätiloihin saatiin entistäkin enemmän luonnonvaloa. Myös rivin reunimmaisena oleva upea W-mallinen ikkuna uusittiin.

Suuret, lähes 1,9 metriä korkeat ikkunat ovat avattavia Pihla Varma -ikkunoita, joiden tiiveys ja energiatehokkaat lasitukset pitävät hyvin lämmön sisällä. Puualumiini-ikkuna kestää hyvin merisään aiheuttaman rasituksen. Pihla jälleenmyyjä Valioikkuna Oy:n toteuttama viimeistely vuorilaudoituksineen on toteutettu hienosti vanhaa tyyliä kunnioittaen.

Suunnitteletko ikkunaremonttia?

Varaa Pihlan maksuton arviointikäynti, jossa asiantuntijamme auttaa sinua omakotitalon ikkuna- tai oviremontin suunnittelussa. Arviokäynnillä asiantuntijamme kartoittaa ikkuna- ja oviremontin tarpeellisuuden sekä auttaa tuotevalinnoissa.  Samalla saat hinta-arvion remontin kustannuksista.

Tutustu muihin asiakastarinoihin