Rautakauppojen Antennilasikampanja

Pihla-ikkunoiden ja -parvekeovien ostajalle Antennilasit kaupan päälle jopa kymmeneen ikkunaan 29.3.–2.5.2021!

Hyödynnä tarjous ja kysy lisää lähimmän rautakauppasi myyjältä!

Tee kodistasi 5G-valmis uusilla ikkunoilla

Kuuluuko puhelimesi huonommin sisällä kuin ulkona? Entä tiesitkö, että mobiilisignaali ei pääse kulkemaan esteittä energia-tehokkaiden seinä-rakenteiden läpi, ja haasteet vain kasvavat 5G-verkon yleistyessä? Pihlan Antennilasilla varmistat kotisi kuuluvuuden myös remontin jälkeen.

 Uuden sukupolven Pihla Antennilasi mahdollistaa matkapuhelimen kuuluvuuden ja datasiirron sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.

Kampanjaehdot:
Kampanja-aika 29.3. – 2.5.2021. Kampanjaetuna Pihla -ikkunoiden ja -parvekeovien ostajalle Antennilasi veloituksetta. Kampanjaedun saa kampanja-aikana tehtyyn Pihlan ikkunakauppaan Pihlaa myyvissä rautakaupoissa, enintään 10 tuotteeseen per asiakas. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo on 105 €/ikkuna. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tarjouksia ja tilauksia. Kampanja ei koske taloyhtiöitä eikä talotehtaita.