Pihla palo-ovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla palo-ovet

Paloluokiteltuja, osastoivia ulko-ovia käytetään kohteissa, joissa huoneistojen poistumistie kulkee ovien vierestä. Myös autotallin ja päätalon ulko-oven läheisyys ohjaa paloluokitellun oven tarpeeseen.

Pihlan tyyppihyväksytty palo-ovi on turvallinen valinta kohteisiin, joissa vaaditaan paloluokan EI30 ulko-ovia. Oven materiaalit takaavat paloturvallisuuden lisäksi hyvän lämpöeristyksen sekä ennen kaikkea vankan ja toimivan oven jokapäiväiseen käyttöön.

Palo-ovi mittojen mukaan

Pihla EI30 Palo-ovi valmistetaan mittatilaustyönä minimi- ja maksimikokojen rajoissa. Pihlan EI30 palo-ovien maksimikoko on 990 * 2290 mm. Korkeita ovia suunnitellaan yhä useammin uusiin omakotitaloihin, etenkin moderneihin kohteisiin. Palo-ovien minimikoko on 790 * 1790 mm.

Monipuolinen valikoima

Pihlan laajassa palo-ovimallistossa on useita lasiaukollisia malleja puutarhaovimalleista lähtien. Lisäksi kaikki Pihlan umpiovet voidaan valmistaa palo-ovina.

Tyyppihyväksyntä

Pihla EI30 Palo-ovi on tyyppihyväksytty tyyppihyväksyntäpäätöksellä VTT-RTH-00024-14.


LISÄTIEDOT

ICON-PDF Materiaalipankki

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.