Kuukausiarvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa.

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä, jotka ovat joko remontoimassa tai rakentamassa omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai heidän kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta ei myöskään koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.–30.4.2024 välisenä aikana.

4. Palkinnot: Pihla arpoo kilpailuaikana arvontalomakkeen täyttäneiden omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa rakentavien tai remontoivien kesken 3,28 kW:n aurinkopaneelijärjestelmän, johon sisältyy 8 kpl Canadian Solar HiKu6 Mono PERC -paneeleja, Sofar-invertteri ja järjestelmän asennus. Palkintoon sisältyy myös tarkastuskäynti kohteessa ennen asennusta. Palkinnon arvo jopa 5000 €. Palkinto on lunastettavissa Manner-Suomessa sijaitsevaan kohteeseen. Mahdolliset lisäkulut esimerkiksi saaristossa sijaitsevan vapaa-ajan asunnon kohdalla voittaja hoitaa itse.

Lisäksi Pihla arpoo kuukausittain kaikkien postituslistallaan olevien kesken GoGiftin 50 €:n SuperLahjakortin. Voittaja voi valita lahjansa vapaasti koko GoGiftin lahjavalikoimasta, mikä tekee siitä todellisen luksuslahjakortin. Valikoimaan kuuluu yli sata erilaista lahjakorttia, upeita elämyksiä sekä sadoittain laadukkaita tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä. Lisätiedot: https://gogift.io/fi/fi/eur/shop

5. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen Pihlan nettisivuilla.

7. Voittajalle ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:
Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Pihlan uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.