Ikkuna- ja oviarvonnan säännöt

Pihlan Mökki-ikkuna- ja -oviarvonta 2023

1. Kilpailun järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa.

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.–30.6.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 3.7.2023. Pihla pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Pihla arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken Pihlan Mökki-ikkunoita ja/tai -ovia. yhteensä 2000 € arvosta. Palkinto voi sisältää ikkunoita, ovia sekä niiden varusteita, kuitenkin enintään palkintosumman arvosta (sis. alv. 24 %). Tuotteiden rahti ja asennus eivät sisälly palkintoon.

Lisäksi Pihla arpoo kuukausittain kaikkien postituslistallaan olevien kesken GoGiftin 50 €:n SuperLahjakortin. Voittaja voi valita lahjansa vapaasti koko GoGiftin lahjavalikoimasta, mikä tekee siitä todellisen luksuslahjakortin. Valikoimaan kuuluu yli sata erilaista lahjakorttia, upeita elämyksiä sekä sadoittain laadukkaita tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä. Lisätiedot: https://gogift.io/fi/fi/eur/shop

5. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Pihlan nettisivuilla osoitteessa www.pihla.fi. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:
Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana Pihlan tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma (sis alv 24 %).

Kilpailun päättymisestä voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Voittaja sitoutuu remontti- tai rakennuskohteen esittelyyn tuotteiden osalta Pihlan verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus, videot) sovitaan yhdessä voittajan kanssa. 

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.