Ikkunat ja ovet asennettuna

Tarvitsetko uusille ikkunoille ja oville myös asennuksen? Asennus onnistuu kauttamme vaivattomasti!

Ikkunat, ulko-ovet, parvekeovet ja terassiovet asennettuna kotiisi

Pihlan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta ikkunoiden ja ovien suunnittelu, tilaaminen, sekä asennuksen ostaminen onnistuu helposti. Pihlan valtuutetut jälleenmyyjät auttavat löytämään juuri sinun kotiisi parhaimmat ikkuna- ja oviratkaisut, sekä suorittavat asennuksen ammattitaitoisesti.

Miten saan hankittua ikkunat ja ovet asennettuna?

1. Maksuton mitta- ja arviokäynti

Maksuttomalla arviokäynnillä selvitetään nykyisten ikkunoiden ja ovien kunto, sekä vaihdon tarve. Arviokäynti ei sido ostamiseen, mutta jälleenmyyjä voi jo halutessasi laskea paikan päällä tarjouksen kotisi ikkunoille ja oville.

2. Tarpeiden kartoittaminen ja tuoteratkaisujen esittely

Arviokäynnillä Pihlan asiantuntija kartoittaa tarpeesi ja kotisi vaatimukset ikkunoiden ja ovien osalta. Käynnillä voidaan perehtyä myös Pihlan tarjoamiin tuoteratkaisuihin ja tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

3. Pihlan asiantuntija mittaa ikkuna- ja oviaukot, sekä ottaa vastuun mittojen oikeellisuudesta

Arviokäynnillä ikkuna- ja oviaukot mitataan huolellisesti ja Pihlan asiantuntija ottaa vastuun ottamiensa mittojen oikeellisuudesta

4. Tarjous ikkuna- ja ovituotteista on mahdollista laskea paikan päällä

Pihlan asiantuntija voi heti arviokäynnillä laskea ja esitellä tarjouksen sopivilla tuoteratkaisuilla. Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään ja tarjous voidaan laskea myös myöhemmin, mikäli ajankohta ei tunnu sopivalta.

5. Yhteenveto, aikataulu ja jatkosta sopiminen

Arviokäynnin päätteeksi yhdessä keskustelluista asioista tehdään yhteenveto ja tarjous- ja tilausprosessin tullessa kyseeseen aikataulusta sovitaan yhdessä. Aikataulussa pysyminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

6. Tuotteet asennetaan ennalta sovittuna ajankohtana ja ammattitaidolla

Asennuksen laatu ja oikeellisuus vaikuttaa merkittävästi ikkuna- ja ovituotteiden toimivuuteen, sekä käyttöikään. Koulutamme asentajamme huolellisesti, joten asennustyömme on riskitön ja tuotteet asennetaan oikeaoppisesti.

7. Siisteys ja kierrätys

Emme jätä jälkeemme sotkua ja kauttamme saat myös kierrätyspalvelun vahoille ikkunoille ja oville. Kierrätyspalvelussamme kierrätyskumppanimme noutaa jätteet pois kohteesta, lajittelee ne kierrätyslaitoksessaan ja huolehtii, jokainen jae päätyy uusiokäyttöön.


Ikkunat ja ovet asennettuna verkkokaupasta

Jotta asennus tarvitsemillesi tuotteille onnistuu, varmistamme aina että tilauksessasi on kaikki tuotteiden mitoista lähtien kunnossa. Siksi asennuksen tilaamiseen verkkokaupasta sisältyy aina Pihlan ammattilaisen suorittamat tarkistusmittaukset kotonasi. Samalla vastuu mittojen oikeellisuudesta on Pihlalla ja asennuksen tarkka hinta voidaan määritellä olosuhteiden mukaan. Tuotteiden ja asennuksen ostaminen tapahtuu mittakäynnin jälkeen suoraan Pihla-asiantuntijalta.

Näin tilaat asennuksen Pihla-tuotteille verkkokaupasta:

1. Lisää haluamasi ikkunat ja ovet ostoskoriin

2. Siirry kassalle, valitse ”Haluan ikkunat ja ovet asennettuna” ja täytä avautuva lomake

3. Odota Pihla-asiantuntijan yhteydenottoa

4. Pihla-asiantuntija käy luonasi tekemässä mittaukset ja laatii tarjouksen asennuksesta

5. Viimeistele tilauksesi suoraan Pihla-asiantuntijan kanssa

Jälleenmyyjäverkostomme palvelee ympäri Suomen

Pihlan asiantuntijat eli valtuutetut jälleenmyyjät toimivat ympäri Suomen. Ikkuna- ja oviasiantuntijoina jälleenmyyjämme ovat luotettavia ammattilaisia. Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin ja säästät reilusti aikaa, vaivaa ja rahaa mahdollisen ikkuna- ja oviremonttitarpeesi selättämiseen!

Olemme vakavarainen yritys, joten toimitamme tilatut kotimaiset, mittatilaustyönä valmistetut Pihla-ikkunat ja -ovet varmasti ja aikataulussa.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi:

Tutustu alta asiakaskokemuksiin