Pihla Savunpoistoikkuna

CE- merkitty, AVCP 1-turvaluokan savunpoistoikkuna.

Pihla Savunpoistoikkunassa on ulospäin aukeava yksiosainen (A-malli) lasiluukku, tehtaalla asennettu ketjuavaaja ja aukaisunrajoitin. Saatavilla on myös tarvittaessa ohjauskeskus (savunpoistokeskus) sisältäen savunpoisto- ja tuuletuspainonapit.

Lisävarusteet / valinnat

Ohjauskeskus

Ohjauskeskus

Muut RAL-värit

Ulkopuolen alumiiniosien väri

Valkoinen, RAL 9010

Valkoinen, RAL 9010

Tummanharmaa, RAL 7024

Tummanruskea, RR 32

Lasivaihtoehdot

Vakiolasituksen sijaan voit valita Pihla-ikkunaasi tarpeen mukaan lasin, joka tarjoa suojaa esimerkiksi melua tai auringonsäteilyä vastaan.

Tekniset tiedot ja mitat
Minimikoko 610 x 400 mm
Maksimikoko2500 x 1800 mm

Tarkemmat tiedot löydät tuotekortista.

Asennus
  • Jännite 24 V
  • savunpoistokeskuksen asentaa ja kytkee sähköasentaja
Lasitus
  • 3K-lasi kahdella selektiivillä ja argon-kaasulla

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.