Pihla ikkunat ja ovet kaikkiin koteihin - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla ikkunat ja ovet kaikkiin koteihin

Pihlan ikkuna- ja ovivalikoimasta löydät kotisi tyyliin ja tarpeisiin sopivat ikkunat. Valikoimasta löydät ikkunat ja ovet omakotitaloihin, paritaloihin tai kesämökillesi. Laadukkaat ja kotimaiset ikkunat ja ovet saat lähimmältä Pihla jälleenmyyjältä.

Kouluttamamme Pihla jälleenmyyjät hoitavat uudisrakentamiseen ja remontointiin liittyvät ikkuna- ja oviasiat ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi alta. Tavoitat Pihla jälleenmyyjät kätevästi jättämällä yhteydenottopyynnön sähköisesti tai soittamalla Pihlan myyntipalveluun 0800 550 880.

Mikäli etsit ovia tai ikkunoita taloyhtiöön tai rakennusliikkeelle, löydät taloyhtiömyynnin ja rakennusliikemyynnin yhteystiedot täältä:

Kysy myös Pihla tuotteita hyvin varustelluista rautakaupoista.

 

 

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Pyydä tarjous ovista tai ikkunoista

Voit jättää tarjouspyynnön kätevästi sähköisesti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ikkunoiden tuotekortit, leikkauskuvat sekä käyttö- ja huolto-ohjeet löydät Materiaalipankista.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.