Voita 5000 €:n huippupalkinto Pihla-jälleenmyyjien arvonnassa!

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake 31.12.2024 mennessä. Onnekas voittaja kuittaa peräti 5 000 €:n arvosta laadukkaita kotimaisia Pihla-ikkunoita ja -ovia valintansa mukaan.
  • Hidden
 • Tietoa kohteesta


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaseloste

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Arvonnan säännöt

  Ikkuna- ja oviarvonnan säännöt

  Pihlan ikkuna- ja oviarvonta 2024

  1. Kilpailun järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa.

  2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

  3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.1.-30.6.2024 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 2.7.2024. Pihla pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

  4. Palkinnot: Pihla arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken Pihlan ikkunoita ja/tai ovia. Palkinto voi sisältää ikkunoita, ulko-ovia tai parvekeovia sekä niiden varusteita, kuitenkin enintään 5000 euroa (sis. alv. 24 %). Tuotteiden rahti ja asennus eivät sisälly palkintoon.

  5. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron.

  6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Pihlan järjestämissä tapahtumissa, kuten messuilla ja markkinoilla sekä Pihlan jälleenmyyjien sivuilla ja mahdollisissa tapahtumissa. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

  7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

  8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

  9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

  10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

  11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

  Muuta:
  Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana Pihlan tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle 5000 € (sis alv 24 %).

  Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin.

  Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

  Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

 • Tietosuojaselosteet