Osaamisen kehittäminen - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Osaamisen kehittäminen

Inwido osaamisen kehittäminen

Uskomme, että henkilöstön osaamisen ja yrityksen tuloksen välillä on vahva yhteys. Henkilöstöjohtaminen on keskeinen osa yrityksen strategiaa ja tulevan menestyksemme lähtökohta.

Osaajien tunnistaminen ja heidän osaamisensa kehittäminen ovat ratkaisevia kaiken liiketoiminnan tulevalle menestykselle. Inwido varmistaa monin eri keinoin henkilöstönsä osaamisen ja jatkuvuuden.

Olennaisten taitojen tunnistaminen

Arvioimme ja analysoimme aktiivisesti nykyisiä ja tulevia osaamistarpeita. Jatkuvalla arvioinnilla varmistamme osaamisen kehittämisen ja johtamisen sekä tunnistamme tulevat johtajat.

Esimiesvalmennus

Esimiesten ja johtajien osaamisen kehittäminen on meille tärkeää monella tasolla. Oma esimiesvalmennuksemme on olennainen osa hyvää johtamista ja yhtenäistä johtamiskulttuuria. Oikeilla ja mahdollisimman osaavilla esimiehillä on huomattavan suuri vaikutus liiketoimintaan ja yrityskulttuuriin.

Sisäinen työkierto

Haluamme kehittää olemassa olevia osaajiamme, koska he tuntevat jo valmiiksi hyvin yrityskulttuurimme. Kannustamme työntekijöitämme ylittämään niin maantieteellisiä kuin ammatillisiakin rajoja.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.