Esimiestyö - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Esimiestyö

Inwido esimiestyö

Johtajuus – tapamme innostaa

Uskomme selkeään ja vakaaseen kulttuuriin, joka perustuu yrityksen arvoihin ja liiketoiminnan tavoitteisiin. Edellytämme rehellistä ja avointa viestintää, jonka tuella esimiehet mahdollistavat hyvän ja innostavan työympäristön niin yksilölle kuin koko yritykselle.

Esimiehiltä odotetaan rohkeutta ja muutoskykyä innostavina johtajina. Inwidon yrityskulttuurissa korostuvat tosiasioiden kohtaaminen, toiminta ja rehellinen viestintä. Esimiesten sitoutuminen yrityskulttuuriin luo luottamuksellisen ilmapiirin.

Arvojemme ja yrityskulttuurimme mukainen ihmisiä päivittäin innostava ja motivoiva esimiestyö on avain menestykseen. Yksittäiselle työntekijälle tämä näkyy jatkuvana kehittämisenä. Yritykselle se luo arvoa tulevaisuuteen.

Esimiehet ovat roolimalleja ja yrityksen lähettiläitä. On tärkeää, että he käyttäytyvät ja toimivat yrityksen arvojen ja eettisten toimintaohjeiden mukaan. Esimiehet näyttävät suuntaa tavallemme toimia.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.