Arvomme – tapa toimia yhdessä - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Arvomme – tapa toimia yhdessä

Inwido yhteistyö töissä

Yrityksen arvot ohjaavat tapaamme toimia yhdessä, jotta saavutamme liiketoimintamme tavoitteet. Arvot määrittelevät miten työskentelemme yhdessä kollegojen, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Uskomme, että arvot eivät ole absoluuttinen totuus, vaan työkalu arjen tilanteisiin ja ratkaisuihin.

Arvomme näkyvät selvästi johtamiskulttuurissamme. Luomme yhdessä merkityksellisen ja innostuneen työympäristön.

Lähdemme avoimesti arvoistamme, kun pohdimme parhaita käytäntöjä tavoitteidemme saavuttamiseksi ja ihmisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Asiakas on tärkein

Tavoitteenamme on ymmärtää kuluttajien odotukset ja tarpeet ja toimia niiden mukaan. Jotta täytämme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme odotukset, meidän on pantava itsemme likoon sekä oltava rehellisiä ja kunnioittavia toisiamme kohtaan.

“Haluamme, että jokaisella Inwidon organisaatiossa on riittävästi näkemystä ja kykyä asettua loppukäyttäjän asemaan.”

Rohkeus kehittää

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan proaktiivisia ja innovatiivisia edelläkävijöitä. Kannustamme innovatiiviseen ajatteluun, jotta saavutamme tavoitteemme ja löydämme aina parhaat ratkaisut.

”Olemme valmiita tekemään muutoksia ajoissa ja tavalla, joka toteuttaa yrityksen strategiaa ja saavuttaa sen tavoitteet.”

Osaavat työntekijät

Haluamme vahvistaa henkilöstön sitoutumista ja innostuneisuutta tarjoamalla mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen. Kannustamme jokaista inwidolaista tiedon jakamiseen ja yhteistoimintaan tiimeissä. Näin toimien luomme motivaatiota ja luottamusta.

”Rehellinen ja avoin palaute on oikea tapa toimia myös käsiteltäessä hankalia asioita.”

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.