Työntekijät - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Työntekijät

Inwido työntekijät ja sosiaalinen vastuu

Kaikki riippuu ihmisistä – esimiehistä ja työntekijöistä

Meille tärkeintä on motivoitunut henkilöstö, joka nauttii työstään. Haluamme myös varmistaa, että oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita oikeilla paikoilla ja kehittyvät yhdessä yrityksen ja strategiamme kanssa.

Yrityskulttuuri ja arvot

Visiomme:

Johdamme ja kehitämme toimialan vahvimpia yrityksiä, jotta voimme mukavuutta, sisäilman laatua ja turvallisuutta parantamalla tarjota parempaa asumismukavuutta, inspiroida työntekijöitämme ja tuottaa arvoa osakkeenomistajillemme.

Missiomme:

Parempaa asumista.

Esimerkillä johtaminen

Luja luottamus yrityksen perusarvoihin vaatii paljon yrityksen johdolta. Johtajien odotetaan osoittavan omalla esimerkillään avoimuutta ja rohkeutta, joita haluamme vahvistaa läpi koko yrityksen.

Katso myös: Johtajuuskulttuuri

Tilaa kasvulle

On tärkeää, että jokaisella työntekijä voi löytää oman kasvupolkunsa yrityksessämme. Esimiesvalmennuksemme tarjoaa yksilöille tilaisuuden kehittyä ja varmistaa, että ymmärrämme asioita samalla tavalla.

Katso myös: Osaamisen kehittäminen

Tehdään tulevaisuus yhdessä

Menestyksemme perustuu innovaatioihin. Siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista – myös uudet, tuoreet ideat talon ulkopuolelta ovat tervetulleita.

Katso myös: Avoimet työpaikat

Lue lisää:

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.