Ympäristövastuu - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ympäristövastuu

Inwido ymparistövastuu

Näkemyksemme ympäristövastuusta

Minimoimme tavoitteellisesti toimintamme ympäristövaikutuksia. Ympäristöasioiden aktiivinen huomioon ottaminen vähentää vaikutustamme ympäristöön. Tehostamme prosesseja, käytämme uusiutuvia raaka-aineita ja priorisoimme kestävällä tavalla tuotettua puuta. Tuotantotoimintojen paikallisuus auttaa meitä pitämään kuljetusten aiheuttamat päästöt pieninä. Voimme lisäksi vähentää ympäristövaikutuksia epäsuorasti tarjoamalla kuluttajille energiatehokkaita ikkunoita ja ovia, joiden ansiosta he voivat vähentää omaa energiankulutustaan ja siten ilmastovaikutustaan.

Noudatamme täsmällisesti kaikkia yritystoimintaamme kohdistuvia lakeja ja vaatimuksia. Ympäristösertifioinnit kuuluvat toimintatapaamme. Vaadimme tavarantoimittajiltamme, että heidän tulee noudattaa oman maansa ympäristölakeja ja -määräyksiä. Arvioimme jatkuvasti käytettävissä olevin keinoin alihankkijoidemme toimintaa varmistaaksemme, että he työskentelevät kestävällä tavalla koko tuotantoketjussa.

Tuotantomme suurimmat ympäristövaikutukset aiheutuvat pintakäsittelyssä ilmaan vapautuvista liuottimista ja pölystä, painekyllästyksestä sekä lämmityksestä.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.