Sosiaalinen vastuu - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Sosiaalinen vastuu

Inwido työntekijät ja sosiaalinen vastuu

Näkemyksemme sosiaalisesta vastuusta

Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka on valmistettu huomioimalla ihmisten elinolosuhteet ja ihmisoikeudet. Yksi kolmesta kestävän kehityksen painoalueesta on turvallinen ja kehittyvä työympäristö.

Kansainvälisillä markkinoilla työskentely edellyttää, että kaikkialla noudatetaan paikallisen lainsäädännön määräyksiä ja normeja. Varmistaaksemme normien mukaisen toiminnan noudatamme itse hyvän liiketoiminnan periaatteita ja edellytämme sitä myös alihankkijoiltamme.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.