Painopistealueet ja tavoitteet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Painopistealueet ja tavoitteet

Inwidon asentaja työssä

Kestävään kehitykseen tähtäävässä työssämme on kolme painopistealuetta. Kullakin alueella on useita tavoitteita, joita mittaamme ja arvioimme ja siten hyödynnämme toimintamme kehittämiseen.

1. Kestävälle kehitykselle pohjautuvat tuotteet ja liiketoiminta

Käytämme kestävän metsätalouden tuottamaa puuta. Jalostusprosessimme huomioivat ympäristöarvot. Tarjoamme tuotteita, jotka vaikuttavat positiivisesti sisätiloihin.

2. Turvallinen ja kehittävä työympäristö

Tavoitteenamme on, että meillä ei tapahdu työtapaturmia. Pyrimme minimoimaan sairauspoissaolot ja huolehdimme työntekijöidemme koulutuksesta ja kehittämisestä.

3. Haitallisten ympäristövaikutusten minimointi

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vähentääksemme energiankäyttöä, hiilidioksidipäästöjä ja muita päästöjä. Lisäksi valvomme tarkasti syntyvää jätettä ja hukkamateriaaleja.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.