Kestävä kehitys - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Kestävä kehitys

Inwidon kestävän kehityksen mukaan rakennettuja ovia ja ikkunoita rantamaisemassa

Kestävä kehitys ja kannattavuus kulkevat käsi kädessä

Me uskomme, että kestävää kehitystä tukevien ratkaisujen kehittäminen johtaa kestävään kannattavuuteen. Yhä useammat kuluttajat kysyvät älytuoteratkaisuja, jotka auttavat vähentämään energiankulutusta ja siten ilmastovaikutuksia. Olemme etulinjassa modernien, älykkäiden ja energiatehokkaiden ikkunoiden ja ovien kehittämisessä. Lisäksi pääraaka-aineemme puu on uusiutuva, kierrätettävä ja se sitoo hiilidioksidia.

Kestävän kehityksen näkökulma on ensisijainen kaikessa toiminnassamme. Pyrimme ottamaan käyttöön tarkoin ympäristön kannalta harkittuja, turvallisia tuotteita sekä tuottamaan niitä ympäristönäkökulma huomioon ottaen. Toimintamme perustuu vahvaan liiketoiminta-etiikkaan sekä turvallisiin työympäristöihin. Päivittäinen työnohjaus nojaa yrityksen hyvän liiketoiminnan periaatteisiin (Code of Conduct), jota kaikkien työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden tulee noudattaa.

Periaatteet kertovat suhtautumisemme ympäristöasioihin, liiketoiminnan etiikkaan sekä sosiaaliseen vastuuseen.

Seuraamme jatkuvasti suoriutumistamme hyvän liiketoiminnan periaatteiden määrittämissä kohdissa. Konsernin johto, liiketoiminta-alueiden päälliköt, HR-päälliköt ja yrityksen hallitus saavat neljännesvuosittain kestävän kehityksen raportin. Arvioimme lisäksi vuosittain, onko olemassa muita kestävän kehityksen teemoja, joihin meidän on pitkällä tähtäimellä kiinnitettävä erityishuomiota.

Lue lisää:

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.