Pyydä asiantuntija arvioimaan ikkunasi

Saat huipputarjouksen ikkunaremontista ja osallistut 2 500 €:n matkalahjakortin arvontaan!

Paikalliset Pihla-asiantuntijat suorittavat ikkunoiden kuntoarvioita kevään 2022 aikana kaikkialla Suomessa. Varaamalla nyt maksuttoman kuntoarvion kotisi ikkunoille saat paitsi huipputarjouksen ikkunaremontista myös arvokasta lisätietoa tuotteiden ominaisuuksista ja lisävarusteista.

Lisäksi osallistut Aurinkomatkojen 2 500 €:n arvoisen lahjakortin arvontaan vastaanotettuasi tarjouksen viimeistään 31.5.2022!

Aloita jättämällä yhteystietosi

Sovimme kanssasi tarkemman ajan arviokäynnille, jonka myötä saat tarjouksen ja olet mukana arvonnassa. Arviokäynnin varaaminen ja tarjouspyyntö eivät velvoita sinua tilaamaan ikkunaremonttia.

  • Tietoa kohteesta

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vanhoista ikkunoista ylimääräisiä kuluja jopa 3000 €

Tiesitkö, että nykyaikaiset ikkunat ovat jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat? Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaihtamalla kotiisi uudet Pihla-ikkunat voit säästää kymmenessä vuodessa jopa 3 000 €.

Lisäksi moni muu kodin ongelma tunkkaisuudesta vetoisuuteen voidaan ratkaista vaihtamalla huonokuntoiset ikkunat uusiin.

Kilpailuaika 8.4.-31.5.2022.

Arvonta suoritetaan 1.6.2022. Aurinkomatkat Oy:n lahjakortti on arvoltaan 2500 euroa. Matka on tilattava lahjakortin voimassaoloaikana, eli 19.11.2022 mennessä. Matkan alkamisajankohta voi olla myös lahjakortin voimassaolon päättymisen jälkeen. Lahjakortista on ilmoitettava matkaa tilattaessa. Lahjakortilla voi maksaa osittain tai kokonaan Aurinkomatkan, lennon tai lento+hotelli -paketin Aurinkomatkojen verkkosivuilla tai puhelinpalvelussa (p. 09 818 1101). Aurinkomatkat perii puhelinpalvelussaan tehtävistä matkavarauksista palveluhinnastonsa mukaisen palvelumaksun. Lahjakortilla ei voi ostaa lahjakorttia, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää eikä kadonnutta lahjakorttia korvata. Palkinnon arvo 2500 euroa on voittajalle verotettavaa tuloa. Matkan voittajan henkilötiedot tarkastetaan ja ilmoitetaan Pihlan toimesta verottajalle.

Arvonnan säännöt kokonaisuudessaan »