Pyydä huikea kesätarjous ikkunaremontista –
Voit voittaa liput Asuntomessuille!

Pyytämällä tarjouksen saat asiantuntijan suorittaman kuntoarvion ikkunoillesi ja osallistut Asuntomessulippujen arvontaan.

Pihla-asiantuntijat suorittavat kuntoarvioita myös kesällä kaikkialla Suomessa. Varaamalla nyt maksuttoman kuntoarvion kotisi ikkunoille saat huikean kesätarjouksen ikkunaremontista.

Lisäksi osallistut 3 x 2 kpl Asuntomessulippujen arvontaan vastaanotettuasi tarjouksen viimeistään 26.6.2022!

Jätä tarjouspyyntö ja osallistu arvontaan!

Sovimme kanssasi tarkemman ajan arviokäynnille, jonka myötä saat tarjouksen ja olet mukana arvonnassa. Arviokäynnin varaaminen ja tarjouspyyntö eivät velvoita sinua tilaamaan ikkunaremonttia.

  • Tietoa kohteesta

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pihla päänäytteilleasettajana Chalet Pihla -messukodissa

Kaksikerroksinen hirsitalo Chalet Pihla rakentuu aurinkoiseen Naantaliin upealle Luonnonmaan saarelle, jota ympäröivät merimaisemat ja ylväät kalliot. Chale Pihlan kohdenumero on 25.

Luonto haluttiin yhdistää osaksi koko talon henkeä ja siksi ikkunat ja ovet ovat olleet koko Chalet Pihlan perusta. Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyy laatu ja helppous, ja ne valittiin kohteeseen juuri energiatehokkuutensa, kotimaisuutensa ja laadukkuutensa vuoksi.

Kilpailuaika 6.6.–26.6.2022

Pihla arpoo kilpailuaikana ikkunaremonttitarjouksen vastaanottaneiden kesken 3 kpl kahden lipun paketteja Naantalin Asuntomessuille 2022. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Arvonnan säännöt kokonaisuudessaan »