Suosittelemme

Tuotteet 1-8 / 12

sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

 • Ulko-ovi UO 141 Harmaa RR22

  Pihla Ulko-ovi UO141

  Kaarevilla kuviourilla tyylitelty tehokkaasti lämpöeristetty umpiovi. Saatavana Varma-versiona ja Termo-energiarakenteella, jolloin lämmöneristystä kuvaava U-arvon on erinomainen 0,64.

  alk. 740,00 € 681,00 €
 • Pihla Ulko-ovi UO 166 Harmaa RR22

  Pihla Ulko-ovi UO166

  Tyylikäs ulko-ovi, jonka keskiosaa hallitsee korkea ja kapea lasiukko. Kevyet kuviourat täydentävät ikkunan luomaa pystyrytmiä. Koristelaseilla saat oven pintaan lisää eloa ja näkösuojaa. Ovi on saatavana Varma-versiona ja energiatehokkaalla Termo-rakenteella.

  alk. 860,00 € 791,00 €
 • Ulko-oven / parvekeoven / terassinoven ovisuljin Dorma TS 83 ja aukipitolaite

  Ulko-oven / parvekeoven / terassinoven ovisuljin Dorma TS 83 ja aukipitolaite

  Helppokäyttöinen ja monipuolinen ovensuljin, jota voidaan käyttää sekä pääovissa että parvekeovissa. Mukana aukipitolaite, jonka avulla ovi voidaan nopeasti lukita haluttuun avauskulmaan. Avautumisvaimentimen (tuulijarru) toiminta aktivoituu, kun ovi avataan 70 asteen kulmaan. Tämä suojelee ovea ja seinää esimerkiksi äkillisen tuulenpuuskan sattuessa. Sulkemisvoimaa ja sulkeutumisnopeutta voidaan säätää käyttötarpeen ja olosuhteiden mukaan. Hopean värisen kotelon mitat 245 x 46 x 60 mm. Sopii oikeakätisiin ja vasenkätisiin oviin.

  alk. 155,00 €
 • Ikkunan irrotettava pesutuki tukee puitetta ikkunanpesun aikana

  Ikkunan puitetuki / irrotettava pesutuki

  Siirrettävä puitetuki, joka kannattelee avattua ikkunan puitetta ja pitää sen tukevasti paikallaan pesun ajan. Korkeus voidaan lukita pikasäädön avulla välille 100 – 1200 mm. Materiaali sähkösinkitty teräs.

  alk. 79,00 €
 • Sälekaihtimen säätötangon jatkovarsi ja pidike. Perinteinen Pihla-kaihdin

  Sälekaihtimen säätötangon jatkovarsi ja pidike. Perinteinen Pihla-kaihdin

  Perinteisen kaihtimen säätötankoon sopiva jatkovarsi. Pituus valittavissa 500 mm tai 1000 mm. Tangossa kiinni väliholkki, mukana säätötangon pidike ja kiinnitysruuvi.

  alk. 5,00 €
 • Hyttysverkko toimitetaan metritavarana, josta voi leikata sopivan kokoisen palan

  Hyttysverkko / hyönteisverkko metritavarana

  Nylonvahvisteinen hyönteisverkko, joka säilyttää ryhtinsä vaihtelevissa sääolosuhteissa. Sopii vaihto-osaksi Pihlan valmistaman alumiinisen hyönteispuitteen sisään. Kolme eri kokoa, joista voit leikata sopivan kokoisen verkon. Katso video miten hyttysverkko vaihdetaan Pihlan alumiiniseen hyönteispuitteeseen.

  alk. 15,00 €
 • Pihla Kiinteä Saunan ikkuna tuuletusluukulla

  Pihla Kiinteä Saunan ikkuna tuuletusluukulla

  Pihla Kiinteä Saunan ikkuna on suomalaiseen saunaan suunniteltu ikkuna, jossa kiinteän osan parina on 300 mm leveä tuuletusluukku. Sisäpuite on suojakäsiteltyä mäntyä ja ulkopuolen alumiiniverhous on värivaihtoehtoineen yhteneväinen muiden Pihla-ikkunoiden kanssa. Mikäli haluat ikkunan tarjoavan näkösuojaa, voit valita siihen satiini- tai stippolyte -koristelasin. Sisäpuolelle voit valita erittäin hyvin kuumuutta ja lämpötilanvaihteluja kestävän karkaistun turvalasin. Tuuletusluukussa on saunakäyttöön miellyttävä puupintainen painike. Turvalasi kaupan päälle ilman lisähintaa.

  Edullinen hinta 4
  Lämmöneristävyys 4
  Äänieristys 2-3
  Huoltohelppous 5
  278,00 €
  Hintaesimerkki (69 x 49 cm)
 • Pihla Ulko-ovi UO153 umpilevikkeellä Siniharmaa NCS S 6010-R90B

  Pihla Ulko-ovi UO153 levikkeellä

  Koristeellisella, puoliympyrän muotoisella valoaukolla varustettu ulko-ovi, jonka rinnalla on samoja muotoja toistava umpilevike. Kahdeksan eri värivaihtoehtoa ja neljä eri koristelasia tarjoavat mahdollisuuden oven personointiin.

  alk. 1 510,00 €