Tervetuloa Verkkokauppaan

Suosittelemme

 • Pihla Parvekeovi Patio

  Säänkestävä ja tiiviisti sulkeutuva parvekeovi, jonka värimaailma ja muoto sopivat hyvin yksiin Pihla-ikkunoiden kanssa. Ulkopinta on säänkestävää alumiinia. Ulkovärin voit valita neljästä eri vaihtoehdosta, sisäpinnassa on valkoiseksi maalattu HDF-levy. Patio-ovi voidaan varustaa ulko-oven tapaan tutulla keskilukolla tai pitkäsulkijalla, jossa on tuulijarru vakiona. Molempiin voidaan valita avainpesä, jolloin ovi voidaan lukita myös ulkopuolelta. Tämä ovi on saatavana Pihla Varma-versiona sekä tehokkaammin ääntä ja kylmää eristävällä Termo-energiarakenteella.

  alk. 885,00 €
 • Oven tiiviste ulko-oveen, pituus 6,8 metriä

  Pihla-ulko-oven tiiviste. Voidaan asentaa ovilehteen tai karmiin. Materiaali vaaleanharmaa silikoni. Pituus 6,8 metriä, voidaan lyhentää sopivaan mittaan. Tämä tiiviste on ollut käytössä Pihlan ulko-ovissa vuodesta 2011 ja se sopii myös vanhempiin, vuodesta 2004 lähtien valmistettuihin ulko-oviin. Tiiviste sopii myös alumiinivuoratun Pihla Patio -parvekeoven karmiin ja ovilehteen. Mikäli ostat suuremman määrän, kannattaa tuote tilata metritavarana: tuotekoodi 26503.

  alk. 16,00 €

Kampanjat

Nyt 9x21 ja 10x21 -ulko-ovet nopeaan toimitukseen ilman rahtikuluja

Kun tilaat varastovalikoimaan kuuluvan 9x21 tai 10x21 kokoisen Pihla Oiva -ulko-oven, niin toimitamme sen sinulle viidessä työpäivässä. Kun tilaat oven ennen 19.11., niin saat rahdin kaupan päälle. Nopean toimituksen ovet ovat valkoisia ja niiden karmisyvyys on 115 mm.

Tutustu valikoimaan.

 1. Kiinteillä ikkunoilla voit toteuttaa suuria lasipintoja
 2. Pihlan ikkunat ja ovet pitävät kylmän ja ulkomelun loitolla
 3. Pihla sopii uudiskohteisiin ja korjausrakentamiseen
 4. Pihla tarjoaa laatuovet myös terasseille ja parvekkeille
 5. Pihla - mittatilauksena juuri sinun kotiisi
 6. Saat myös ikkunoiden ja ovien asennuksen