Tervetuloa Verkkokauppaan

Suosittelemme

 • Pihla Termo Ulko-ovi UO205

  Modernia muotoilua edustava ulko-ovi, jonka sileässä pinnassa neljä listoilla koristeltua pikku-ikkunaa. Koristelasin valinnalla voit vaikuttaa sisään pääsevän ulkovalon määrään ja siihen, millaisen näkösuojan ovi tarjoaa. Ovi toimitetaan lämpötaloudellisella ja hyvin ääntä eristävällä Termo-energiarakenteella.

  alk. 1 300,00 €
 • Oven tiiviste ulko-oveen, pituus 6,8 metriä

  Pihla-ulko-oven tiiviste. Voidaan asentaa ovilehteen tai karmiin. Materiaali vaaleanharmaa silikoni. Pituus 6,8 metriä, voidaan lyhentää sopivaan mittaan. Tämä tiiviste on ollut käytössä Pihlan ulko-ovissa vuodesta 2011 ja se sopii myös vanhempiin, vuodesta 2004 lähtien valmistettuihin ulko-oviin. Tiiviste sopii myös alumiinivuoratun Pihla Patio -parvekeoven karmiin ja ovilehteen. Mikäli ostat suuremman määrän, kannattaa tuote tilata metritavarana: tuotekoodi 26503.

  alk. 16,00 €

Pihlan talvitarjous

Nyt saat sälekaihtimet kaupan päälle! Etu koskee valkoisia perinteisiä sekä integroituja sälekaihtimia avattaviin ja kiinteisiin Pihla Varma- ja Termo-ikkunoihin sekä lasiaukollisiin oviin. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100 €/ikkuna. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin tai yhdistää muihin kampanjoihin. Kampanjaetu on voimassa 7.1.–24.2.2019 Pihlan verkkokaupassa.

 1. Kiinteillä ikkunoilla voit toteuttaa suuria lasipintoja
 2. Pihlan ikkunat ja ovet pitävät kylmän ja ulkomelun loitolla
 3. Pihla sopii uudiskohteisiin ja korjausrakentamiseen
 4. Pihla tarjoaa laatuovet myös terasseille ja parvekkeille
 5. Pihla - mittatilauksena juuri sinun kotiisi
 6. Saat myös ikkunoiden ja ovien asennuksen