Tervetuloa Verkkokauppaan

Suosittelemme

 • Ulko-oven / parvekeoven / terassinoven ovisuljin Dorma TS 83 ja aukipitolaite

  Helppokäyttöinen ja monipuolinen ovensuljin, jota voidaan käyttää sekä pääovissa että parvekeovissa. Mukana aukipitolaite, jonka avulla ovi voidaan nopeasti lukita haluttuun avauskulmaan. Avautumisvaimentimen (tuulijarru) toiminta aktivoituu, kun ovi avataan 70 asteen kulmaan. Tämä suojelee ovea ja seinää esimerkiksi äkillisen tuulenpuuskan sattuessa. Sulkemisvoimaa ja sulkeutumisnopeutta voidaan säätää käyttötarpeen ja olosuhteiden mukaan. Hopean värisen kotelon mitat 245 x 46 x 60 mm. Sopii oikeakätisiin ja vasenkätisiin oviin.

  alk. 155,00 €
 • Ikkunan puitetuki / irrotettava pesutuki

  Siirrettävä puitetuki, joka kannattelee avattua ikkunan puitetta ja pitää sen tukevasti paikallaan pesun ajan. Korkeus voidaan lukita pikasäädön avulla välille 100 – 1200 mm. Materiaali sähkösinkitty teräs.

  alk. 79,00 €

Tuleeko ensi kesästäkin helteinen?

Kaihtimilla on kätevää suojata asuntoa auringon kuumilta säteiltä ja pitää asunto viileämpänä. Kevään kampanjaetuna saat Pihla ikkunaan tai Pihla parvekeoveen vekkikaihtimet tai sälekaihtimet hintaan -50 %. Edun arvo on noin 50 €/ikkuna tai ovi. Edun saa enintään 40 tuotteeseen per asiakas ja vain uusiin ovi- tai ikkunatilauksiin. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja on voimassa verkkokaupassa 4.3.–30.4.2019.
 1. Kiinteillä ikkunoilla voit toteuttaa suuria lasipintoja
 2. Pihlan ikkunat ja ovet pitävät kylmän ja ulkomelun loitolla
 3. Pihla sopii uudiskohteisiin ja korjausrakentamiseen
 4. Pihla tarjoaa laatuovet myös terasseille ja parvekkeille
 5. Pihla - mittatilauksena juuri sinun kotiisi
 6. Saat myös ikkunoiden ja ovien asennuksen