Tervetuloa Verkkokauppaan

Suosittelemme

 • Pihla Parvekeovi Patio

  Säänkestävä ja tiiviisti sulkeutuva parvekeovi, jonka värimaailma ja muoto sopivat hyvin yksiin Pihla-ikkunoiden kanssa. Ulkopinta on säänkestävää alumiinia. Ulkovärin voit valita neljästä eri vaihtoehdosta, sisäpinnassa on valkoiseksi maalattu HDF-levy. Patio-ovi voidaan varustaa ulko-oven tapaan tutulla keskilukolla tai pitkäsulkijalla, jossa on tuulijarru vakiona. Molempiin voidaan valita avainpesä, jolloin ovi voidaan lukita myös ulkopuolelta. Tämä ovi on saatavana Pihla Varma-versiona sekä tehokkaammin ääntä ja kylmää eristävällä Termo-energiarakenteella.

  alk. 885,00 €
 • Hyttysverkko / hyönteisverkko metritavarana

  Nylonvahvisteinen hyönteisverkko, joka säilyttää hyvin ryhtinsä vaihtelevissa sääolosuhteissa. Sopii hyvin vaihto-osaksi Pihlan valmistamaan alumiiniseen hyönteispuitteen sisään. Kolme eri kokoa, joista voit leikata sopivan kokoisen verkon. Katso video miten hyttysverkko vaihdetaan Pihlan alumiiniseen hyösteispuitteeseen.

  alk. 15,00 €

Kampanjat

Sälekaihtimet kaupan päälle!

Tilatessasi Varma tai Termo tuoteperheen ikkunat tai parveke/terassiovet, saat perinteiset valkoiset tai integroidut valkoiset sälekaihtimet kaupan päälle.

Pihla ikkunat Varma

Pihla ikkunat Termo

Pihla parvekeovet ja terassiovet

 

 1. Kiinteillä ikkunoilla voit toteuttaa suuria lasipintoja
 2. Pihlan ikkunat ja ovet pitävät kylmän ja ulkomelun loitolla
 3. Pihla sopii uudiskohteisiin ja korjausrakentamiseen
 4. Pihla tarjoaa laatuovet myös terasseille ja parvekkeille
 5. Pihla - mittatilauksena juuri sinun kotiisi
 6. Saat myös ikkunoiden ja ovien asennuksen